18 September 2014

Hari ke 12 : 5 Wishlist Saya

Hai semua. Cabaran hari ke 12.

5 Wishlist Saya. Untuk lihat hari ke 11, Klik sini ya.


#cabaran30hari

Hari ke 11 : 5 Wishlist Saya

Alamak banyaklah wishlist, tapi senarai pendek jelah ya.



1. Handphone baru



2. Menyala si beetle




3. Rumah (doakan tau)


4. Ke Mekah


5. Maldives



Tu aje. Semoga semuanya berjalan lancar dan baik-baik saja.

Untuk tengok cabaran lain, Klik bawah ini.

9 comments:

Tentang Kita said...

semoga semua hasrat ika tercapai...amin

shaFazie said...

inshaallah eka
apa yg dihajati akan tercapai..

acik watie said...

In Shaa Allah...akan termakbul segalanya.

http://acikwatie.blogspot.com/

♥ Mrs. Secretary ♥ said...

Semoga apa yg eka hajati akak tercapai.. Maldives tue pn dlm wishlist akak jugak.. =D

JunAina said...

Insyaallah...doa yang terbaik bersama ikhtiar tanpa henti. Maldives...pi honeymoon syokkk...

mrs.aziz ummi aariz said...

wah kereta tu pun kereta idaman akak...tp nk wat mcm mn anak nk masuk 2 kena la guna kereta besar...kalo nmpk kereta ni kt jln raya berangan dlm mimpi je la....hehe...

bobiedanbad said...

Semoga tercapai apa yang dihajati :)

Miss Sasu said...

insya allah, jika ada keizinan dari Nya

assalam ..

salam perkenalan ye. jemput ke blog saya. kisah saya dalam menurunkan berat badan dan bekerja dari rumah.

thanks. nice blog!

Nastyna said...

amboiiii nak buat apa ngan iphone 6 tu? moga dapat la soonest yer, pssstt akak baru jer grab macbook air muahahaha sajer show off kat sini :p