04 September 2014

Morning, Pink !

Hai semua. Selamat pagi. Menaip entry sambil makan pagi , si 3 sekawan mee goreng + bihun goreng + nasi goreng. Semua diceduk sikit-sikit aje. Kendian, lepas siap ni baru boleh mula kerja. Hari Khamis dah. Kejap je kan.

Harini saya serba pink. Dulu-dulu suka sangat warna pink. Sebab bagi saya, ia nampak muda. Ya, sangat mudha. Selalu bagi cadangan kat emak. Emak, kalau nak nampak muda, jangan pakai baju warna tua. Warna tua bagi saya macam warna coklat tua, warna kuning tua, warna lumut. Tu bagi saya lah. Anda, saya tak tahu heheh. 

Tapi mungkin kerana peningkatan usia, saya kini tidak lagi suka dengan pink. Tapi sebab banyak baju warna pink, tak kanlah nak bagi berkepuk dalam lemari. Pakai jelah. Sekurang-kurangnya nampak muda. Hahahahaha. Muntah pelangi. 



Ada juga tudung pink. Beli di Muaz Tekstiles Jalan Tar.
Baru 8 hengget yer kengkawan. 
Kain sedap lembut. 

Tapi tetiba nampak macam cantik plak paridah punya koleksi baru.
Bukan awning. Tapi, errrr nanti aa beli. 
Pakcik montori kowangan lulus baru boli. Hahahh


Takde motip tunjuk lutut.
Nak sepak orang ke nak terajang orang ni?
Konpius.

Tapi kan, nak cakap ni je sebenarnya motif entry ni.


<







>








<








>









<








>











<




Dah elok-elok ko baju pink, tetiba kasut kaler biru.
Ko hado? Hahahahahahaha

Harini rasa sakit tumit lah pulak.
Gemuk sangat ahhhh ni.
Kasut keje biasa cute miut kaler hitam bereben gold tu,
aku rasa macam tak sedap dipakai pada pagi ini.

Keluar tadi aku sarung je kasut ni hahaha.

Takpe, colour blocking hahahahahaha
Yang penting, confident!


p/s : Korang, suka kasut banyak-banyak tak? Macam mana ye menghilangkan tabiat membeli kasut ni. Konpius. Rasa macam setiap bulan melabur. Kat rumah banyak kasut. Nak preloved memang sayang, nak bagi family pakai, mana ada sama saiz. Hahahahah. Jadi, simpan je lah. 



9 comments:

Lynda Che Lah said...

nice..colour blocking sgt tu tak tahan..
morning syg!

Cik Puan Eka said...

Hahahaha colour blocking. Sampai ke kasut.

Morning kakak!

Diana Rashid said...

orang cantik pakai warna apa pun cantik..heheh

Liyana said...

omg! tudung kita sama laaaa... tapi kak beli rm35 omg tipah tertipuuuu mencikk

Jen Jen Areff said...

color block.. hahaha... jen2 pun kdg gitu... baju hijau tang kasut merah tp iolls suka.

Cik Puan Eka said...

kak Diana. yes yes. Tapi saye yg tak berapa cantek ni kena la pandai memilih bagi cantik hahaha

Cik Puan Eka said...

Kak liyana. Hahhhhhhhhhh 35? mak ai banyak nau untung si peniaga. Ika beli 8.50 je hihihi

Cik Puan Eka said...

Jen. Hahahaha tau xpe. Cacamarba tapi takpe. Lek lek hahaha

Nastyna said...

hahaha kaler blocking gitu, eh kaler tua tua hijau lumut kelabu taik semua tu my faveret kaler tau. hahaha nak kata faveret sangat tu tak jugak, tapi kalau beli something mesti ke arah kaler tersebut la, ni kasut semua 4 pasang kaler krim kelabu tu, canner. yer..suka kasut yang seakan banyak2, macma tak cukup kaki nak pakai.