24 September 2014

Zawara Lagi

Hai semua, selamat pagi. Sejuk pagi ni. Semalam hujan lebat sangat. Rasa macam banjir pulak kat luar rumah tapi tak ada pulak. Ilusi semata haha.

Harini abang poslaju datang bawa kotak. Ekzaited nak tunggu abam pos laju. Terima kasih banyak abam poslaju yang setiap hari naik tingkat 4 hantar barang-barang. Cuma bukanlah barang aku setiap hari. Hehe.

Hari Isnin, nampak warna baju baru di Zawara. Alicia SQ.

Ya, terus je rasa menggeletek nak beli. Warna cherry slush ini.

Tapi hari Selasa baru nak proceed belinya.


Tekan tekan, Out of stock.
Alahai. Habis pulak.
Nak nangis rasa.

Cantik kan.

Lepastu pilih yang lain. 
Sebab tak ada yang merah tu.
Ambil ini.


Cantik tak? Hehehe
Mazarine Blue.

Maka, tadi sudah sampai.


Saiz macam biasa.
L Tall

Tapi tadi, bukak web lagi.
Tetiba ada stock la pulak warna cherry slush tu.
Ni nak marah ni, kenapa semalam tak ada? 
T________________T


Tak apa, bodek darl la nanti pegi butiknya pulak.
Tetiba i rasa u hensem la darl.
Auwww. Gelimatttttt 
Bodek siap bold. :)
Hahahahah. Boleh juga dijadikan baju raya haji tahun ni.
Memandangkan aku tak ada lagi baju raya haji tahun ni. 


p/s : Kebelakangan ni, malas betul nak ulang tayang baju kurung ke opis. Lagi satu, malas nak iron baju. Boleh? Hahaha. Pakai je dress begini. Sarung, sarung tudung. Siap. Jom kerja sekuatnya. Korang, ada beli baju raya haji ke? 







5 comments:

♥ Mrs. Secretary ♥ said...

Color cherry slush tue mmg lawa eka.. tapi yg biru tue pn tak kurang jugak.. lawa2.. akak pn berkenan koleksi dress zawara nie.. tgh sabar jer nie.. tunggu slim sat..hahaha

Cik Puan Eka said...

tula pasalnya kak. frust btul tak dapat cherry tu eii geram berbekas lagi ni hahaha

nini said...

somei la....kena sambar satuuuu..hihi

simaasyamimi said...

lawa gila yang kaler cherry tu. sob sob nages jeles. takde bju raya haji pon. nampaknya rotate jubah lama :)

Dkna Abza said...

esok sopim lg hehee