03 November 2014

Baby Che Ta & Zain

Haii. Cuci mata tengok gambo baby Che Ta @ Rozita Che Wan & Zain.

Comel la sangatt baby diorang.

Alhamdulillah rezeki Allah swt bagi.

Masa gamba baby girl ni tengah hot. Aku tengah tengok bola. Tapi aku bukan tengok sangat pun la. Melepek teman laki aku tengok je. Hehe. Tunjuk kat dak apple. Dak apple cakap oloooo comell. Terganggu jap tumpuan aku ke bola sebab tengok gambo ank Che Ta. Haha

P/s: Tengok baby orang. Terfikir lak. Nanti kalau aku ada baby. Agak2 rupa sapa ya. Aku ke dak apple ke. Kalau ikut dak apple bagus gak. Hencem hahaha kembangg.

Tapi muka sapa2 pun takpa. Aku ke laki aku je janji sihat sempurna Alhamdulillah.

Anak itu pembawa rezeki.  :)

4 comments:

mrs.aziz ummi aariz said...

geram kan tgk anak che ta...pandai lak tu buka mata senyum tgk kamera...baby biasanya baru lahir tau tido je...susah nk ambik gmbr dia buka mata senyum mcm tu...akak time tgk gmbr anak che ta ni tiba2 rasa mcm tk sabar lak nk bersalin...tk sabar nk ada baby...hehehe...

Daddy Ziyyad said...

sebijik muka bapak dia kan? hahaha

ini semua salah mat yo!! ( tetiba)
hahahaha

Diana Rashid said...

comel betul..macam anak patut tu..

Nastyna said...

Serius comel kan anak dorang... insya Allah u pun will get a comel one :D ikut muka Mama JJ pun comle, eh? hahaha