11 November 2014

Bridesmaid. La Sangat.

Hai. Lepasni aku lagi kerap update blog since facebook kat office aku dah kena blocked di HQ. Muahaha. Yang kena sekat facebook je. Yang lain2 masih boleh lagi dilayari. Payah la kalau smua disekat. Ekceli aku nak cerita pasal ni.

Bridesmaid la konon.
Hikhik



Comel tak flower crown ni? hehehe ni anak buah suami buat. Semua mak2 sedara dan sepupu perempuan ada crown ni.


Kembo sangat. 
Hehehe.

Nnti aku cerita pasal kendurinya.



8 Tu maksudnya suamiku anak nombor 8
Maka kak ipar letak nombo 8 disitu hehe 


Tengah edit gambau.
Tatata




6 comments:

Najlaa 'Aqilah said...

cantik!

sincerely,
Najlaa 'Aqilah

eima said...

ape maksud 8 tu ????

Cik Puan Eka said...

kak eima. 8 maknanya suami saya anak nombo 8 kak

Cik Puan Eka said...

tq najlaa. Hehe

Nastyna said...

wahhh ada pengenalan memasing yer... I memag la bab bab kenduri kawen sangat tak tau apa2.

nini said...

olo shomellll