18 November 2014

Busy

Hai. Banyak benda aku nak update sebenonyer tau. Tapi macam biasalah. Aku harini agak busy plak. Pagi tadi ada meeting, meetingnya sekali harung pulak tu dengan meeting 5S. 

Jadinya meeting pun habis lewat dekat pukul 12.00 tengahari. Menu plak semalam aku order nasi goreng kampung pedas piaw + telor mata sambal. Dilawan pula dengan teh susu panas. Aku makan sebelum meeting sekali, lepas meeting sekali. Dua kali jelah aku makan kan. Hahaha. Lagipun dah nginjak tengahari, gile tak lapo. Jadinya lunch tadi aku beli bihun sup tapi tak makan lagi sebab rasa macam kenyang. 

Selepas berakhirnya meeting, teruslah ada kerja menanti. Selaku ajk 5s. Adelah tugas-tugas yang dah diagihkan. 

Maka aku pun ngadap jelah pc ni sambil menjuling biji mata edit-edit apa yang patut, buat label baru bla bla bla. 

Tahun lepas aku tak buat sangat 5s ni sebab aku sibuk persiapan kahwin + aku cuti awal masa sebelum kahwin hehehehe. Terlepas la aku tahun lepas. Tapi tahun ni kena la buat.

Disebabkan aku yang edit, maka aku guna jelah gambar aku yang disnap sewaktu mula-mula masuk opis ni tahun 2012. 


Takpela malas nak tuka gambar.
Guna jela gambo ni selagi keje sini.
Ni nampak macam muda skit kan. 
Dan nampak lagi kurus kan. Hahahahaha muntah pelangi.
:p


Aku ade beberapa cerita nak cerita tapi nantilah aku update ye. Jangan sampai aku lupa dah la apa aku nak cerita :p

Okey, sambung buat kerja. 

Tatatatatatatatatitititititititututututututu.

Jumaat ni aku cuti hehehehehe.




5 comments:

HanNis SaNia said...

kite tak larat nak update arini. Penattt gler2. ni blogwalking kejap tunggu jam 5ptg. Wuuuu tak bermaya sebab keje blambak. Keje kene bawak balik pn habis smpai 2 3 pg.. stress sikit. Dah free baru boleh update blog kn??

Diana Rashid said...

muda banyak tu..bukan sikit..hehehe

FAYYADHAH said...

hihi harap2 tak lupa. nk tao jugak ape yg nk dicerita tu. hihi

♥ Mrs. Secretary ♥ said...

Alaaa org nak tgk gambar terbaru dia..hehehe

eima said...

Mencik 5s...skrg ni dh tukar kpd eksa...mampu tukar