18 December 2014

Eh Eh

Hai Charyl Chappuis.

Ahahaha tetibe nama player Thailand tu menjadi sebutan pulak malam tadi. Pagi tadi tengok MHI pun asyik sebut nama dia je. Mix Swiss Thai dia tu. Tapi mukanya macam CR pulak kan.

Saje je menyakat encik bola.

:p


Tak lama lepastu kan.

<









>










<










>







<










>










<









<









>



Hahahahahahahahahahahahaha
:p


p/s : Sabtu ni ada plan nak jenjalan. Tapinya kena balik awal sebab ramai yang nak tengok bola. Semoga Harimau menang. Yeahhhhhhh.



9 comments:

Nur Inani said...

hahahah. tak kuasa nak minat dekat player thai tu. :)

tallgirl said...

hahaha mesti ramai frust nonggeng

Irfa said...

tk tgk sgt smlm, gitu2 je sbb duk layan drama korea baru bertajuk Pinochio

MizzTina said...

hahaha..senang citer, jgn percaya dgn org thai.. pondan ada, gay ada.. blerghhhh

Liyana said...

euuwww! hahaha

eima said...

Haha smlm time die nk sepak penalti tu ...terdetik encemnye pyh tau aku nk terpk gitu ...melainkan mmg sedap mata aku.....haha tp gayboy kiki xde rasa pun ...sbb x minat pun kan kan

EZAN IDMA said...

ahahha gay ropenyeee

LYAfrina said...

Itu sbnarnya player thai jugak kan.. dia kat ada GF mat saleh.. tgk kat IG dia
.

eMMe said...

tak minat..wekkk...hahahaha!