06 January 2015

Header Baru

Hai.

Perasan tak header dah tukau baru hehehehe. Sebenornyer cadang nak mekap belog ni dekat seorang blogger. Tapi aku plak busy tak sempat lah nak draft macam mana konsepnya. 

Konsepnya nanti dah bertukor. Hehehe. Lebih matured, tiada la pink semua macam dolu2. Hahaha. Kalau dulu semua benda alah taruk pink. 

Tapi rasanya tengah-tengah tahun nantilah tukar. Sekarang ni masih lagi begini. 

Simple, clean dan tak semak. Pada pandangan mata aku lah.

Ke ada yang rasa semak sikit? Mohon bagi pandangan :)

Gambor plak recycle je guna gambo kawen. Dah tu je yang ada dalam PC ni hehe. 

Okey tu je update untuk setakat ni. Nampak sangat pemalasnya ye hahahahaha :p

Bye. Nanti sambung.


15 comments:

Jueliza Jamani said...

Nice la Eka..

Nur Inani said...

header gambor kawen. heheh :D

MizzTina said...

comel.. akak pulak yg jadi balik kaler pink.. hahaha.. dasar

Cik Puan Eka said...

tq Jueliza.

Simple aje. Lepasni baru kite buat comel2 skit hehehe

Cik Puan Eka said...

inani hahahaha cepat kawen meh. Best. :p

Cik Puan Eka said...

kka tina. alaaaa takpela pink. cantekkkkk tau kite shukeeeeeee angat

Lynda Che Lah said...

akak suka simple..ada pk nak design template tp ntah bila..
ni nice gak eka

eima said...

aku perasan dah bukan CIK PUAN TP PUAN je ... hehehhe

HanNis SaNia said...

Wah kite pn de plan nk tukar header baru, tp kemalasan ni kuat melanda. huhuhuhuhu.... tunggu de kekuatan. Header ni da masuk 5 tahun rsnye. Hhihihi

LYAfrina said...

tomey..
pasni tukar pic baby lak

ArY+ShA=AmZaRFaYyAdH said...

Assalam eka,
nomei3
ada makna ka gambor hubby wifey dok pandang bawah sajork tu????he3

Cik Puan Eka said...

kak Arysha. Hehehe takde makna pape la kak. Saje je pilih gambo ni hehehehe

Mar Mansor said...

tulah ingatkan salah blog tadi..hehe

eMMe said...

semak skit, sebab ade album2 kawen kat antara pengantin, hahahaha~

saje je.. okey la..baju pengantin cantik la... heeeee~

Cik Puan Eka said...

kak emme. hehehe ni siap kat butik pngantin. Sementara je gambo ni. Lpasni kasi tukar cantik2 gambo bedua hehehe