12 January 2015

Kemonnnlah kemonnn kepop

Nah.

Hahahahahaha.
Agak-agak, dak apple pun begini kan. :p
i like. tall, dark n hensem haha

p/s : Agak terkejut juga yang pasal kepop eskrem pop tu. Sorrylah aku tak minat pon pasal kepop eskem pop tu semua. Semalam pun dak apple tunjuk dekat aku video tu. Cehh. Dah peluk sekali, nak lagi. Adeyyy tepuk dahiku. Teringat pula pada sepupu-sepupu BBNU aku tu. * baca Budak Baru Nak Up

Punya lah minat kepop bagai ni. Sanggup ni tercongok depan tv. Haraplah sepupu-sepupu aku tu tu tidak begitu.

Bab yang panas dan hangat tu, malas nak ulas. Dah beso panjang kan. Sebelum buat pape fikir dulu ya hadek-hadek hakak sekalian. Minat pun minat juga. Cuma kita kena tahulah batasnya. Tatatatatata.




14 comments:

MizzTina said...

KPORK...haram.. hahaha

dorsett pink said...

Saya setuju dgn mizztina..KPORK

safurara said...

hmmm nasib zaman kita dulu x mcm ni, kesian gak kt bebudak ni.tp hmm ntah lah.susah nk ckp pasal hal ni.kang ada pulak yg sentap.

Nur Inani said...

macam macam zaman sekarang ni. memalukan kaum betul

Mar Mansor said...

amendalah hai kepop la mepop lah..tak sangka penangan Kpop ni sampai menjatuhkan maruah muslimah

sarahhernyzar said...

Errkk,... Sakit otak bila terbaca pasal ni kat news feed FB.. Huhu..

Ellina said...

haha sepp..mmg xmnat kpop..geli tngok laki yg xmcam laki tu..

zulhilmitempoyak said...

Eden menerima tamparannya jugak. Sebab muka ada ala ala Kpop. huhu.. sedeh

CintaHati Lina said...

rasa malu pula dengan kaum lain kan.. sangat mengada-2.. Ya Allah.. lindungilah anak2 kami semua dari perkara-2 ynag melalaikan.. amin...

sangat tak minat kePOK ni.. ;)

HanNis SaNia said...

Lawak betol si khairy ni. Hihihi tapi semua merujuk kepada dia jek 100%. Tp dia memang hensem pun kikiki

FarhanahAdzlan said...

think before u act :) sekian terima kasih #ehh haha

Yaya Azura said...

kesian pulak adik bertudung tu kan..haish..moga jadi iktibar

eima said...

hiiissshhh tak minat aku .... pelik betui org mesia gilakan kpop ni

ape yg best tatau la ....


LYAfrina said...

x minat pom..