04 January 2015

Testimoni #Glamoskin

Hai semua. Haritu saya ada buat entry tentang produk Glamoskin. Klik SINI untuk entry tersebut.

Setelah mencuba selama beberapa minggu. Wahhhh memang best. Kulit muka banyak sangat perubahan.

Haritu ada pegi laut lagi. Pegi Port Dickson lagi berjalan meronda. Memang gelap la muka sebab terik time tu. Sunburn lagi. Lepastu ada plak jerawat kat dagu + jerawat halus kat bawah mata.

Sebenarnya kulit muka saya tak de problem sangat cuma tula jerawat halus tu ada je. Yang jerawat nasik tu.
Bila cuba je Glamoskin tu. Perlahan-lahan jerawat nasik tu kurang. Jerawat cepat kecut dan paling best tak payah edit edit dahhh hehe.


Guna dua ni saja tau. 
Glamoskin Cleanser dan Glamoskin Collagen Gell


Sebelum.
Muka sunburn wuhuu.
Ada jerawat halus lagi tu.

Selepas hampir 3 minggu penggunaan produk Glamoskin ini.


Tak payah make up tebal.
Tipis aje. Dah hilang sunburn dah. 
Jerawat halus pun dah kurang.
Kulit muka rasa tegang tau. 

Berbaloi-baloi.

Berminat?

Ni antara kelebihan produk Glamoskin ni.

GlamoSkin Cleanser

Pencuci GlamoSkin ini menggunakan teknologi terbaru dalam pembuatan kosmetik.
GlamoSkin Cleanser ni bukan sahaja mencuci, tapi mampu mencerahkan tona kulit dengan sekata. Baunya fresh je dan ringan sangat. Buih pun tak banyak. 
Semalam dah cuba, wahhh lepas guna memang terasa segar je. 
Pencuci ni jugak membantu proses penyerapan collagen gel 
supaya kesannya lebih cepat.

Antara kelebihan produk GlamoSkin ini dengan produk lain antaranya :

1. Dihasilkan daripada bahan semulajadi dari ekstrak tumbuhan
2. Paduan Teknologi Nano dengan bahan aktif Niacimade PC dari Korea
3.Bebas Merkuri dan Hydroquinone
4. Perbezaan ketara selepas 30 hari pemakaian



GlamoSkin Collagen Gel

Yang ini paling best. Collagen Gel.
Bila sapu je dekat muka, sejuk je rasa.
Collagen Gel ni mampu membaiki kulit kita supaya lebih segar,
tegang dan cerah berseri. Cuba juga sapu dengan gel ni.
Memang terasa lembut je kulit muka. 

Ini pula kelebihan Collagen Gel ini.

1.Collagen Gel pertama di Malaysia sebagai altenatif penggunaan krim.
2.Menggunakan teknologi Korea yang canggih dan menggunakan formula terbaru Niacinamide PC buatan Korea
3. Membaiki DNA kulit
4. Mengawal minyak
5.Mengecilkan liang pori
6. Memutihkan 
7. Menghilangkan pigmentasi
8. Kesan seawal 4 minggu
9.Harga mampu milik 
10. Mencegah kesan buruk sinar UV pada kulit

Menarik kan.

Harga Asal produk ni

Glamoskin Collagen Gel : RM 120 / RM 130 SS
Glamoskin Cleanser : RM 80.00 / RM 90.00 SS
Set : RM 200.00 / RM 220.00 SS

Tapi sekarang ni ada diskaun.
Sempena Launching Promotion Price:

Glamoskin Collagen Gel : RM 90.00 / RM 95.00 SS
Glamoskin Cleanser : RM 70.00 / RM 75 SS
Set : RM 150.00 / RM 160.00 SS

Untuk maklumat lanjut boleh klik disini.

Facebook : GlamoSkin

Untuk link Testimoni Klik SINI

Untuk link Video Testimoni dari Korea Klik SINI

Sekian, terima kasih. 

2 comments:

eima said...

menarik ... tapi eka lawa le mata itam tu bolat je .....

LYAfrina said...

waa..menarik ni