06 February 2015

Sekejap

Sekejapan.

Sekejapan masa berlalu.

Tingtingtingtingting (macam bunyi masa berdetik pulak dahhhhhh)

Dupdapdupdapdupdapdupdap (alahh bunyi jantung pulak dahhhhhh) hehehe

Akan diupdate nanti. :)

Segala cerita tentangnya.

Selepas ni mungkin agak kurang berblogging.

Tapi awak-awak semua. Selalu masuk blog kita ni tau.

Untuk product review ke apa ke. Masih lagi berjalan.

Emel aje ye di ekaseven@ymail.com . Kita bincang. Ya, kita bincang. Harga berpatutan.

Dont worry, segala tok nenek emel, masuk dalam spam pun AKAN DIBACA hehehe.

Akhir kata, kalau rajin kita update lah ya sepanjang ho ho ho holiday nanti hikhikhik.



Doakan semoga semua berjalan lancar dan dipermudahkan Allah swt.
Amin

Me and my husband can't wait hehe.











9 comments:

Kakzakie said...

Nak holiday ke mana pulak dah..
Selamat pergi dan balik..

Nur Inani said...

Aikk aikk akak dah nak bersalin ke. Hehehe ^^

Fieda Redzuan said...

eka, take care! semoga semuanya selamat :-)

eima said...

semoga eka di permudahkan dan selamat hendakNya .... selamat push dear ... jgnlupa update gambo baby

MizzTina said...

moga semuanya dipermudahkan.. bila start ho ho ho holiday dik?

shaFazie said...

mudah2an semuanya berjalan lancar yerk eka..banyakan berselawat

Ezy Loy said...

ade berita gembira ke..
cepat la kongsi..
hehe..

xkisah la pape pon arap dipermudahkan segalanya..
=)

syira yaya said...

Wahh nak pergi holiday..May Allah Bless :) :)

Dkna Abza said...

hye mummy... lepas bersalin nanti update blog ..review anak..hahahahaa