12 March 2015

Assalamualaikum Dunia :)

Bismillahhirohmanirrohim.

Alhamdulillah. Alhamdulillah. Alhamdulillah.

Syukur.

Lahir sudah puteri kami.

Mama dan baby sihat.


Kiri - Scan 26 weeks
Kanan - 2 hari

2.87 kg
3.00 am
Normal

Macam muke sape? Hihi


Korang bole panggil , Adra.

Maknanya Keberanian.

Tak terungkap rasanya bila dapat cium dia. Masa bersalin pun dipermudahkan oleh Allah swt.

Nanti kita cerita panjang lagi tau. Bukan nak rahsia tapi saje nak surprise. Banyak nak cite especially pengalaman masa mengandung.

Hehe

Babai, Adra dah nangis nak mama. :)


17 comments:

Mimy Hamid said...

wah eka dah jadi mother...Alhamdulillah sis...welcome dunia mak mak ye....comel adra...nama pun sedap

tallgirl said...

Tahniah!!! Selamat menjadi seorang mama yang berjaya :D

MizzTina said...

tahniah eka..comel baby adra.. muka sejibikkkk eka.. hehehe.. hbsla fizi jeles

HanNis SaNia said...

Alahai comelnye adra. hihihi nanti cite eh eka. :) tahniah

mrs.aziz ummi aariz said...

mcm muka eka...mcm muka zara pun ada...Assalammualaikum Adra...nnt boleh kwn ngan Medina ye...:)

merahitujambu said...

dh ada baby dh awak..pejam celik rasa baru je tgok awk kahwin ritu

Rina Ellisa said...

Waaaa.. tahniah ika ;)

Ezy Loy said...

tahniah eka!
comelnye adra..
=)

Puan Awin said...

tahniah eka....slmt dh...akak ni, tunggu hari je ;)

Inani Hazwani said...

kak!!! comelnyaaa dia. comelnyaaa. hehehhehe. semoga adra membesar dengan sihat & jadi anak yang solehah ^^

sYaFiNaS said...

Salam...alhamdulillah...sejuk tgk muka baby kan...Adra muka cm eka lh..so cute...semoga menjadi anak yang solehah dunia akhirat..amin

Nastyna said...

Tahniah!!! Alhamdulillah dah selamat.. wellcome Adra. Ya Allah... akak pun dah tak blog, semalam baru buka and tup tup hari ni dah dapat berita gembira ni :D:D omg am so excited for u... hihihiih hugs and kisses to Adra... and untuk mama nya juga :D

eima said...

Tahniah...x sabar nk dgr next entry

Hanida Moss said...

Assalamualaikum Adra! Omey sangat hehe :) Macam muka uolls berdua, muka uolls pun ade iras-iras ;) Update lagi gambar baby k!

Ellina said...

tahniahhh eka..alhamdulillah,semua nya dh slamat..

selamat berpantang ye..doakan untuk kite tau..

p/s :comeynya bby adra..

ArY+ShA=AmZaRFaYyAdH said...

Assalam mama eka,
waaaaaaaaaaaaa
alhamdulillah
assalammualaikum adra

EZAN IDMA said...

alhamdulillah alhamdulillah alhamdulillah lahir dah baby adra hehehe. lama tak jenguk sini. comelnyee ur doter . mcm emaknye hee tahniah babe