13 March 2015

Hai !

Assalamualaikum. Harini cite pasal Adra lagi lah. Hihihihihi sorry ya.

Dah ada anak, update anak la plak. Kalo tak asyik omak apak eh yang nempel.

Ingatkan nak update pasal bersalin. Tapi taip taip tak abes hahaha. Lagi plak update guna phone jewwwww. Tu postpone dulu la.

Semalam aku gi bawa Adra ke Klinik untuk cek kalau ada Jaundice. Lagipun aku dahler darah O+. Kemungkinan dapat kuning tu tinggi. Ayahnye B+.

Alhamdulillah takde kuning. Nanti lagi seminggu ulang lagi test darah.

Belanja satu gambo Adra.


Hihi. Muncong tuu. Tarik tau la.

Sebenarnya rasa macam tak percaya jer dah ada anak. Kadang sembang ngan dak apple sambil renung muka anak. Sengih sesama tak caye.

Inila baby yg aku kandung 9 bulan 1 hari. Overdue sehari :p
Dulu tengok dan rasa je dia berombak sambil gymnastic berirama dalam perut. Skang dah ade depan mata. Rasa takmo tido nak tatap dia hihi.

Seronok gak pantang ni. Iman maseh kuat lagi tengok makanan haha.
Pepagi dah berbengkung sume. 

Nanti cite lagi. Macam bese. Adra sudah bernyanyi-nyanyi mamaayah mamaayah




9 comments:

MizzTina said...

hehehe..best kan pantang..mmg seronok..

Fieda Redzuan said...

comelnya adra! putih melepak :-)

Ezy Loy said...

muke mcm eka skli tgk..
hehe..
bestnye ade ank..
doakan utk saye ye..
nk jgk merase jd ibu..
=')

syira yaya said...

Comelnyee diaa :) :)

ArY+ShA=AmZaRFaYyAdH said...

Assalam eka,
he3
enjoy your motherhood yer sayang :)

Amanda Suria said...

Welcome to the world Adra...baiknya awak x nangis...comel...

Inani Hazwani said...

comelnyaa dia ^^

Bintangjauh said...

Salam Cik Puan Eka,

Alhamdulillah kehadratNya, telah dipermudahkan dengan sejahteranya... dan Adra kurniaan dariNya begitu comel dan cantik sekali, teruja sis Ratna menatap photonya Adra dan nama yang diberi begitu indah lagi sweet...

Sejambak tahniah buat Cik Puan Eka bersama suami menimang anak yang pertama dan ciuman sayang buatnya Adra yang comel cantik menawan.
Salam mesra dari kampongulu.

EZAN IDMA said...

alaahaiii bau syurga ni . muahhhh siked adra