12 May 2015

Coklat Inti Pop Pop

Assalamualaikum...

Hai. Chakkkk. Kejap update kejap tak aku ni. Time senang lenang boleh la update. Kalau tak. Aku blogwalking je.

Tadi aku beli coklat cadbury baru. Tu pun ada seorang makcik sedang tercari-cari coklat inti pop pop yang dikirim anaknya. Aku penah tengok iklan cadbury ni tu yang aku rasa ini coklatnya. Produk baru.



Haaa betul la ni. Hehe.

Aku pun terjebak membeli sama. Haha. Aku sebenarnya bukan suka sangat makan benda manis ni. Tapi sejak mengandung jadi sweet tooth sangat. Asyik makan dessert je. Dua kali la minum air gula. Tapi takde kencing manis pon. Berat je naik sampai membebel nurse. Hihi nanti cerita kat entry lain.

Coklat yg ada popping candy tu sedap. Meletup dalam mulut. Korang ingat tak gula-gula yang kita kecik2 dulu tu. Yang bila masuk dalam mulut kemam pop pop pop pop berbuih dalam molot. Ha camtula rasenye.

Yang peanut toffee cookie tu sedap juga. Nyum.

Cer korang try. Yang dah try tu korang suka yang mana?




7 comments:

Inani Hazwani said...

Nani pun beli baru ni sebab teringin nak rasa. Hiksss

eima said...

OK MMG NK CARI CAM SEDAP JE ..AKUS UKA

My name is LON@ said...

mmg sedap coklat ni...dh mkn aritu...tp org preggy jgn mkn byk2 nnt kencing manis..hehehe...

http://lonafreak.blogspot.com/

tiga lalat said...

salam. hee coklat potong kaki ni ;pp

Nastyna said...

owh inti pop pop eh nama dia.. hahahaha berdesing desing bila terkena saliva kan.. kan kan..

ArY+ShA=AmZaRFaYyAdH said...

Assalam eka,
eh3
akak tak pernah tau pun jenih niiiiiiiiiii
nak kena carik niiiiiiiiiii

HanNis SaNia said...

Oh pnh tgk iklan ni dlm Tv tp tak tahu apa kelebihan produk baru ni? Hihi mcm menarik