18 August 2015

Cap Ayah dan Anak

Assalamualaikum.

Selamat pagi semua. Hamboi lambat betul bulan ni berlalu. Rindu kat gaji. Hahahahahaha. Padahnya gaji awal. :p

Takde idea nak taruk entry apa, tapi ni ha dah jumpa idea nak mengarang. 

Adra, muka sebiji ayah. Yela, dah anak ayah kan. Semalam terjumpa ramai orang, bawa Adra sekali. Orang cakap,

Muka ayah.

Muka ayah. 

Muka ayah.

Tulen ayah.

Copy paste ayah.

Tapi ade seorang hakak ni cakap, muka ayah tapi mata ade rupa mama. Hahahahaha nak sedapkan hati la tu. 

Tak kisahlah muka sapa. :p



Adra manja ayah. Tengokla keakraban anak dan ayah ni.
Ni pepagi ayah breakfast, ayah dukung Adra sambil makan.
Tengokla mata Adra tu. Bulat-bulat tenung ayah makan hahahaha.

Skang ni dia suka tengok orang makan, 
lepastu meleleh air liur hahahahahaha

Kasihan dia. Sabar ye nak, dah nak masuk 6 bulan,
nanti kita try solid food okey.

Nanti sambung lagi. Baru masuk office. 
Semalam MC, Migrain menyerang.



5 comments:

Inani Hazwani said...

Hihi. Anak ayah ni :D

Saniah Ahmad said...

walaupun anak ayah,, ada part kat muka baby tu milik ibu,, itu pastii,,

Nastyna said...

Ok sangat la anak perepmpuan muka ayah kan.. ala nnt makin meningkat remaja akan berubah banyak lagi bebudak ni. Owh sekarang dah mula interested dengan food yeh? Heheh SAbar yer Adra, nnt boleh mamam manyak manyak :D

nini said...

Ni mesti selalu tgk somi masa pegnent kannnn

ArY+ShA=AmZaRFaYyAdH said...

Assalam eka,
kaaaaaaaannn
akak dedolu masa anak baby memang kesian dok nengok bila kita makan mata deme dok tengok jaaaaaa
oohhoooiii