30 October 2015

Lipstick SimplySiti Summer 2015 Petals & Blossom

Hai semuaa. Yayy dah Jumaat. Setiap Jumaat je suka hehe. Minggu ni nak balik umah mertua. Sambil tu boleh jenjalan.
Semalam lunch , aku pegi Guardian. Dalam kepala set, okeh aku nak beli lens solutions je. Sebab memang dah habis langsung. Aku taknak beli benda lain. Serius ni. 

Tapi pompuan. Kejap capai tu capai ni.
Hahaaaa..

Lepastu dah ambik lens solution, teringat lak lipstick dah nak habis. Lagi2 ada sebatang tu dah jahanam dek zara. Zara tonyoh sampai patah. Haha  bertuah betui. Tapi kat Guardian takde Loreal. Aku guna Loreal. Sekali datang sales assistant tunjuk lipstick SimplySiti. Eh macam cantik. Harga RM 33.90 kot. Resit dah buang. Try calit. Eh lawa plak. Beli lah.
Ni ha. Lipstick colour Inspiration Summer 2015 Petals and Blossom.


Aku amik code PBL 04

Warna ni laku keras katanya.
Tinggal seketui je lagi.


Pagi ni dah try hohohhhh.

Okey tuje.

Babaiii kejerr kejeeer


4 comments:

idzwa kamaruddin said...

cantik nyer!~

Jen Jen Areff said...

Okey cantik. Hahhaha. tp mmg kan klu masuk guardian dari 1 benda jer nak beli jd 2 @ 3 benda

LYAfrina said...

cantik kaler ni..lembut je..sesuai dgn tuan y memakai

Anis Najwa said...

Warnanye cntikk.... :)