19 November 2015

Dinner Office Apaknya

Hai semuaaa.

Sorrylah kekadang je update.

Entah.

Tak ada mood hehe sebab susah nak taip hahaha. Guna hp or tab memang akan ambik masa.

Beberapa minggu lepas, opis ayah Adra buat dinner. Tahun lepas family day kat Melaka Wonderland. Tahun ni turn dinner plak.

Dinner buat kat Kelab Tasik Putrajaya. Tema rock n roll. Tapinya kitorang takde rock pun hahahah. Nak sangat lah apak adra tu nak bergaye2 rock. Haha. Apak Adra kata, pakai jelah apa ada mama. Makan je kenyang2. Tapi aku takde idea lah. Pakai jeans jelah macam biasa. Ade jacket denim kat umah mak aku. Tak teringat nak pakai. Haha.

Adra ada dress denim. Pakai je la anak oi apa ada. Hehe.


Dalam kete kuat wefie anak beranak.
Hihih.


Comel tak sayee.
Hehe. Suka pakaikan Adra legging dengan dress.
Tu headband dia tu nampak tak beza gambo atas dan bawah. 
Yang headband ribbon ni, dia tarik sampai tercabut. Tu tuko ngan headband bunga 3 kuntum tapi ganas betul anak haiii. Tercabut sekuntum dah haha.

Dulu kecik2 nak la berjenis2 headband. Taruk apa pun diam je.
La ni memang nanhadoooo.



Menu boleh tahanlah.

Ada Mushroom soup + garlic bread
Assorted salad
Spaghetti
Fried prawn
Grilled chicken
Baked potato
Sausage
Char kuew tiow
Nasi goreng
Satay
Kambing bakor
rojak buah
ais kacang
aiskrim
cake
buah

dah tuje aku ingat. Gambo takde hahaha. Tu pun jenuh mak snap tau.
Sejak ada anak ni stiap kali pegang henpon je, anak pun nak rentap henpon.
haha.

Ada live band. Menarik gak. Vokalis kumpulan ape tah.
Heavy Machine kot.

Layan jugak walaupun tempat weols duduk tu panas pulopp tapi nampak tepi tasik.
Adra pun dah menguak. Tuko baju kat situ haha.

okey tujelah nak cerita pon. Ada gak la modal nak update khennn.

Tatatata. Tengah cari modal nak update lagi.
Takde gambo tak best kan? 

4 comments:

ketawariang said...

heheh dpt jugak join..husband punya dinner langsung tak boleh bawak bini apatah lagi anak...nasib baik dpt tempias sikit.. ada buat entry kt blog..jom singgah


Post Panas Dari Dapur : Alhamdulillah!

Inani Hazwani said...

Wahhh macam2 makanan ada :D Hai Adra omeii :)

Cik Puan Eka said...

Hehe ni pon kono bayar. 80++ mcmtu. Klu tak. Mmg malas nk pg hahaha tp xpela at least dpt merapatkan silaturrahim hehe

Cik Puan Eka said...

Hi auntie nani hehe tq