04 November 2015

My Dear Ware House Sale Beranang, Selangor

Assalamualaikum dan hai semuàaaaaaaaaaa..

Minggu lepas kitorang pegi Beranang. Ada jualan gudang My Dear. Sejak jadi makpak ni pantanglah ado sale2 gini. Barang untuk anak lagi banyak dari makpak haha. Untunglah adik Adra nanti. Bole pakai Adra punya. Tapi belum la beradiknya lagi. Zara je tak lama lagi dapat adik, hihihi . Ibu zara pregnant 7 weeks. Alhamdulillah.

Okey berbalik ke ware house my dear tu, aku tahu dari fb. Mentioned je ayahnya Adra. Ayah adra tu kalau barang2 baby ni laju je jom dia, nampakla perubahan seorang ayah nih. Ayahnya pun rajin membeli. Kadang2 ayahnya beli kasut untuk Adra, bajulah. Hihihi pandai pulak membeli. Ingat tak tahu. Ingat hemak2 je excited nak beli kan.

So, Sabtu haritu kami pergi ke Beranang. Tak jauh pun dari rumah kami. Waze je kompem sampai. 30 minit ikut jln belakang. Tujuan asalnya kami nak usha walker. Pastu carseat. Carseat yang ado ni macam dah tak sesuai untuk Adra. Sebab dia jenis yang infant car seat. Adra taknak duduk dalam tu sangat. Aduuu.

Dapat dah walker. Adra duduk dalam ni laju gila dia drive. Adra pun dah pandai 'ngemas' dah skang. Segala ceruk rumah dijelajahnya. Tapi takdela lama pun dia duduk. Setakat aku nak buat kerja. Dudukla kejap. Stroller pink yellow my dear ni sale dapat rm 80.00 je.

Sesambil tu weols jadi personal shopper jugak. Penuhla keta. Ada kirim basikal etc. Kena beli mpv ni kalau bercita2 nak jadi personal shopper tegar. Kahkahkahkah.

Okey layan gambaq jelah ya.

Mak2 pak2 boleh lah usya. Harga memang murah. Murah dari online store my dear gak tau.

Nak cari carseat, stroller, buai, playgym, basikal, pool, etc semua ada. Kelabu mata makpak. Haha. Mohon bertabah lah ya. Dont worry. Swap card pon bole kalau tak cukup cash hihihhhhh












Walker tu la kitorang ambik.

Rm 80.00

Okey tuje. Hehe. 

Babaiii . Jumpa next entry.


7 comments:

MizzTina said...

hri tu nk kirim barang kt eka gak..tp xtau nk kirim apa.. hahahaha

Jueliza Jamani said...

dekat dgn umah kita.. tp tak pergi pun.. sebab dedua anak2 dah besor..

Yana Libra said...

murah ke? nak cari basikal dgn potty training ni...huhu

Nafira usof said...

berkenan plak ngan play mat tuh. tp jauh benor nak terjah ke sana.

cik hani said...

Kalau g sale, memang ada je yang mak pak nak beli utk anak dia kan.

nini said...

Wowwwwww bestnyaaaa saleeee...sib baik jauhhh

LYAfrina said...

y ada ank2 kecik mmg seronoklah..eksited nk terjah ni