20 November 2015

Review Posh Cooler Backpack GABAG

Hai semua.

Lama dah nak update pasal cooler bag yang satu ni. Hehehe tertunda je.

Bagus bagi sesiapa yang sedang mencari cooler bag yang cantik. Bukan cantik je tapi tahan lama, ruang yang besor dan berbaloi membelinya.

Korang boleh tengok cooler bag dari GABAG. Pelbagai design, tahan lebih 16 jam. Serius tak tipu.

Lawa-lawa kan cooler bag gabag ni. Sebelum ni ingatkan beg buh susu corak ala2je da  petak macam box. Tapi design gabag ni moden n cute2 giles. Gerrammm. Pastu ada dua part, atas boleh letak pam, motor pam, plastic storage ke.pastu bawah boleh letak susu n ice pack. So senang angkut takyah bebanyak bag. Gabag ni actually from Indonesia.

Sekarang ni cooler bag dah macam2 rupa dan pelbagai. Seiring dengan peredaran masa. Cooler bag dah bercorak dan pelbagai rekabentuk yang cantik. Dah rupa handbag. Kadang2 orang ingat beg mekap hihihih.

Mula2 duk berkenan kat gabag ayana n pink bow. Dah book awal2 dah ni dengan Aliaa owner Breastfeeding Baby Roxx nak yang pink bow. Dah bayor half. Lepastu tetibe nampak org update pasal Posh Gabag. Dia backpack. Macam okey je ni, sebab aku kekadang naik kete, naik scooter, naik train, naik bas. Rasa macam lebih memerlukan backpack. 


Tadaa.
My Posh Gabag.
Sabar menanti si Posh ni hehe.
Didatangkan dengan plastic bag.
Cute sgt.
tapi plastic pink tu beli lain tau. Bukan free. 
Saje tertempek lak dia kt situ hehe.


Ni ha rupanya bila dah bukak.
Memang beso lah beg dia.
Ni macam2 boleh sumbat ni. Hikhik.
Ada dua part. Boleh bukak dua2 part tu. 


Macamni. 
Yang bawah tu aku simpan susu + ice pack 
Aku biasa memang simpan susu dalam plastic storage,
kemudian aku leperkan. Bole dapat masuk dalam 20 pack tau.

Yang bahagian atas tu pulak aku simpan motor pump,
pump. Plastic storage,sticker,pen,beg makeup pun kusumbat skali haha.

Ni keadaan ruang atas.
memang sesuai la nak simpan kelengkapan kita.


Yang ni ruang bawah pulak,
memang nampak ketebalannya daripada cooler bag yang biasa.
 Sebab tu tahan sampai 16 jam.
biasa aku pegi kursus pagi. Balik petang tu ice pack still keras n sejuk.


Excited menerai uols hehehe.
Bole disandang belakang.


Bole juga dijinjit seperti ini ye uols.

okay sesapa yang berminat bolehla membelinya di

BREASTFEEDING BABY ROXX

Search kt fb. Mahap tak dapat nak back link sebab guna application bloggerdroid ni takleh letak backlink. Huhu..

bole contact Aliaa. Memang best Aliaa ni.
fast responses. Tanya la apa pun.

Terbaik...

Thank you.

3 comments:

eima said...

boleh consider bnanti bila nak get pregnant balik

Nafira usof said...

cantek.. beg susu skrg semua cantek2 n stylo kan~

Kenari Putih said...

Memang kiut2 bag gabag ni. Stok hangat di pasaran