04 January 2016

Jus Qhaleefa Terbaik Untuk Dalaman Wanita

Hai semua.

Harini kita nak share satu benda.

Korang sekarang ada makan apa-apa produk tak untuk dalaman wanita?

Kalau belum dan masih mencari, mari kita nak kenalkan satu produk terbaik untuk dalaman wanita.
Memperkenalkan Jus Qhaleefa.



 Jus minuman botani yang diperbuat daripada pelbagai bahan-bahan terbaik yang diketahui sangat bagus untuk dalaman wanita dan sesuai untuk semua peringkat umur dan ehem ehem bagi yang dah berkahwin hehehe, ia dapat menghangatkan lagi hubungan suami isteri. Hihi.

 Antara khasiat Jus Qhaleefa ini adalah :

 👍 Dalam jus ini mengandung eksrak PINANG MUDA yang berhasil memberikan fast result untuk mengetatkan saluran  vagina

👍Jus ini juga berhasilkan menghangatkan hubungan intim suami isteri

 👍Bagi yang mengalami masalah keputihan juga sangatlah bagus kerana adanya ekstrak KUNYIT sebagai antiseptik  untuk membunug fungus dan bakteria yang menyebabkan keputihan.

Selain itu, Jus Qhaleefa juga mengandungi :-

👍Ekstrak DELIMA dan MANGGIS yang berfungsi sebagai antioksidan bagi mengelakkan kulit menggelebeh, menghilangkan jerawat dan mengelakkan payudara kendur

👍Disebatikan juga dengan khasiat apricot dan acai berry yang merupakan anti kanser dan yang utama, adunan kesemua bahan ini dilengkapi dengan khasiat HABBATUSSAUDA @ Jintan Hitam. Habbatusauda ini merupakan makanan sunnah dan digelar ubat segala penyakit.
      
Untuk bau badan, jika toksin berkurangan makan bau badan akan mula hilang.

Yang bestnya Jus Qhaleefa ni, berhasil juga untuk menurunkan berat badan. Hihi ni yang kita suka nak dengar ni hehehe.
Antara bahan yang terkandung sebagai agen pembuang lemak adalah:

🌿 Teh hijau. Sangat bagus untuk mengeluarkan toksin yang dah bermaharajalela di dalam tubuh                      kita.Melancarkanperedaran darah dan mempercepatkan proses penurunan berat badan

 👍Garcinia Cambogia yang bertindak sebagai pembakar lemak.

👍Lengkap. Ada Fat Burner ( Garcinia Cambogia) dan ada perlawanan toksin ( Green Tea)



Best kan? Hehehe banyak khasiat dalam satu botol. Kalau tengok ingrediant dia pun macam-macam ada. Tengok ni.
Bagi pembeli jus Qhaleefa ni, mereka juga sertakan sekali petua lama mengikut masalah yang dihidapi dan boleh diamalkan sekali bersama jus ini. Haishh best ni. Mana nak dapatkan, siap bagi petua sekali bila beli jus. Petua tu termasuklah senaman harian dan amalan herba harian. 
Sekarang ni, ada promosi tau! Harga biasa Jus Qhaleefa ni sebotol berharga RM 69.90

Harga Promosi sekarang,
 
Sebotol hanya RM 60.00 sahaja.
Dua botol RM 110.00
Tiga botol RM 150.00
 
Boleh visit Page FB Jus Qhaleefa:-
 
qhaleefa - malaysia
u princess - qhaleefa
 
Instagram Jus Qhaleefa
qhaleefastory_hq
 
Untuk order boleh whatsapp

Thanks. 

3 comments:

Inani Hazwani said...

Wahh menarik ni :)

Aznorlita Zainuddin said...

Salam, bagi wanita yang belum berkahwin boleh cuba x.

norasma roslan said...

Breast feeding boleh tak?