11 January 2016

Suatu Petang Nan Indah

Petang Sabtu nan indah. Di sebuah taman tasik. Begitu ramai manusia. 

Beriadah bersama keluarga.

Disana kelihatan sebuah keluarga menaiki motosikal comel yang disewa. Mereka tersenyum ketawa bahagia membawa anak-anak kecil mereka.

Disitu terdapat juga ramai keluarga. Ramai anak kecil bermain. Seronok.

Kami jugaaaaa seronok hihihi first time bawa Adra kat taman sini. Ada kereta sewa. Ala kereta kecik tu. Bapak control. 


Hihi eksyen je ye adik. Kemain dia pusing2 kan stereng tu. Kereta ni sewa. 20 minit sewa RM10.00. Yg kelakar. Baru 10 minit main tetibe kete jadi slow. Rupanya bateri weak. Owner ganti bateri. Dapat lagi 10 minit. Puasla sikecik tu meronda hihi.

Sambil-sambil tu main belon. Semangkuk buih dan kayu tu RM 5.00 boleh refill buih sesenduk hingga 3 senduk dengan harga dari RM2.00 hingga RM5.00.

Teruja si Adra. Mamanye jugak hihihi. 


Hihi muke dia nampak beno teruja tu Adra. 



Ni mama yg nampak teruja. Yela dah tua2 baru ada giant bubble gini hahaha. 

Next time boleh datang lagi ke sini.

Lokasi: TTC, Bandar Baru Bangi. 


4 comments:

Inani Hazwani said...

Waaah seronoknya Adra bawak kereta. Hehehe. Giant Bubble memang best bila dapat main. Hihi

Lynda Che Lah said...

masa dgn famili tu yg indah kn

eima said...

tgu adra besar sikit nanti ....lagi best gelagat die nanti

MizzTina said...

semlm mmg nk sn gak, tp husband balik lmbt pulak.. hhuhu.. klu x, leh jmpa kannn