17 February 2016

F - FOLLOW / TURN ON NOTIFICATIONS FACEBOOK

Hai.

Aku percaya, ramai antara kita masuk pelbagai jenis group di FB.

Aku percaya, antara kome pernah nampak kat merata-rata post, komen F.

Kome marah tak?

Kome suka tak?

#jangankecamsaya katanya :p

Terlalu banyak sampai tak nampak komen yang penting.

Begini, facebook ada mencipta butang untuk kita follow tanpa perlu taip F F F F F F 

Caranya:-

Pegi dekat post tersebut.

Pandang di sebelah kanan, atas.

Anda nampak lambang 
segitiga terbalik tu. 



Klik TURN ON NOTIFICATIONS





Siap.
kalau nak turn off semula pun boleh

Sama-samalah kita. 
Sharing is Caring










hihihihihihihihihihihihi


2 comments:

Inani Hazwani said...

Amboiii banyaknyaaa F. Hahahaha

aliaamie said...

FFFFFF hehe. Memang annoying pon byk2 group kat fb ni.