03 February 2016

Followers Hilang !

Hai. Sebenarnya dri minggu lepas dah perasan hal ni.

Followers aku sebelum ni ada dalam 2K + +

Tiba-tiba masa buka blogspot minggu lepas tinggal 1989.

Tak lama lepastu tinggal 1948 sampailah sekarang.

Aku syak, mungkin mereka unfollow aku la tu. Takpela.

Sekali, tadi terbaca pulak kat blog Auntie Nani -Value Of Life pun 'kehilangan' followers.

Baca dikomen, ohhh patutla.



Followers yang tinggal, yang menjadi silent reader. Terima kasih diucapkan.



3 comments:

Kakzakie Purvit said...

Pelan-pelan nanti adalah balik kawan kita yg kena culik tu Eka:)

Sally Samsaiman said...

terpaksa laa terima dengan hati yg terbuka..huhuhu...ada jugak yg blog terus kena delete..lg kesian

eima said...

aku pun ada baca blog buzz tu ....