26 February 2016

Kursus & Movie Time #deadpool

Hai semuaaaaaaaaa.

Harini baru masuk office setelah 3 hari kerosos. Kali ni kursus komunikasi. Seronok. Macam-macam ilmu dapat pasal komunikasi. 

Betapa pentingnya komunikasi untuk diaplikasikan dalam kerja seharian kita. 

Kelas sampai malam. Tapi hari kedua, kelas malam takde. Transfer kelas malam kepada kelas petang. So malam takde kelas. Makanya kami pon ingat nak keluar jap dari Institut hihihi. 


Macam biasa, kalau pegi kursus mesti ada Dayang. Dayang ni antara kawan yang aku kenal sejak mula berkhidmat.Jadinya selalu la jumpa. Boleh ngam ngan dak kecik ni. Dia coomel hehe. Pastu macam biasala jumpa kawan-kawan baru dari pelbagai jabatan. Kepala pun ngam ting tong hahaha. Jommmm geng. 

Petang tu set set nak pegi tengok movie. Best ni. Lama kot tak tengok wayang ngan dak apple hahaha. Yela last masa lepas kawen cite Papadom 2 yang Liyana Jasmay ngan Afdlin Shauki tu. Lepas tu nonhado nak tengok + Adra kecik lagi. Hihi.



Lari jap pegi Aeon. Tengok Deadpool wihuuu.
Sebelum masuk panggung, pegi shopping jap. 
Sonok dapat ahli geng baru. Jommm shopping. 


Kelakar kot cita ni. Aku memula tak tau pon kewujudan Deadpool ni. 
Ingat nak tengok Ola Bola tapi full. Tinggal seat depan je lenguh kepala.
Jadi diorang pilih Deadpool. Mula-mula adegan tembak-tembak.
Tapi kelakar hahahaha. Semua ayat dia double meaning.
Lepastu barula ada drama sweet-sweet.
Sambil ada tembak lawan-lawan.
Tapi happy ending. I loike. 
Kipidap Wade Wilson & Vanessa.


Hari last, kami jadi boria.
Beli baju n pants sama. Hahahahaha



Cantik tak? Hahahahahaha perasan
Dah macam boria. Bridesmaids pon bole kot kahkahkah.

Seronok dapat kenal hampa semua.
Satu kepala. Nak beli baju sama, jommm.
Nak beli sluaq sama, jommm.
Pakai esok sama, jommm. Hahahaha

Jumpa lagi next time.

Korang dah tengok deadpool? 
Last tengok wayang cita apa?


2 comments:

Puteri Beribiru said...

kite dah tengok cte deadpool ni! bestttttt...
itu la last movie yang kite tengok setakat ni..ehehe

amboihh baju boria tu sweet hokey..terbukti kelihatan besprengggg

LYAfrina said...

lya klo k movie layan animasi je la.. sbb bwk fasya..