02 February 2016

Review Snuggbaby SSC

Hai semua.

Macam biasalah jarang update sekarang. Seminggu skali update hehe. Dah lama nak buat entry ni since sibuk cari ssc untuk princess Adra. Jenuh la makayah menabung tau haha.

Entry hunting soft structur carrier (SSC) kat entry INI.

So,selepas tabung penuh, kami ke butik fabulous mom kat Kajang. Macam nak ambil boba. Dah test, berkenan kat SSC dari snuggbaby ni. First pakai pun Adra dah terlentok kat dalam tu.

Okey, ambik Snuggbaby corak Night life. Harga RM 371 ++ . Murah dari Boba etc. Snuggbaby ni made in Malaysia tau tapi setanding ngan international brand. Aku kenal brand ni dari Malaysian Baby Wearers. Designer dia Liza Yaakop. 

Kalau nak beli SSC ni, tips dia kena try dulu. Rasa selesa dengan kita dan baby. ha okey dah tu.


Design ni ayah Adra yang pilih.
Kalau ikut mak dia, kompemla nak kaler pink ke atau kurang2 ada bunga.
Tapi bak kata ayah Adra, kalau boleh nanti adik adiknya pon boleh guna.

Perghh.

Sabo sabo :)


Tak dan nak taip, jadinya aku snap jela gambo yang ada dalam kotak tu.


Memang memudahkan sangat guna carrier ni.
Aku suka, Adra suka, bapaknya pun suka.


Lepasni nak try back Carry

Sejak ada ssc ni, kitorang jarang sangat dah guna stroller.
Memang aku rasa dua kali je kot guna haha itupun sebab Adra tidor.
Kalau tak memang jangan harapla dia nak duduk dalam tu.
Celik je mata, ha nah. Uwakkkkkkkkkkkk nangis/

Okey, ni contoh yang aku pakai.


Tengah sibuk beli barang dapur, tetibe diam je.
Lena. Hehehe


Tunggu train. Hehehe.


Jalan-jalan ke Penang haritu.
Senang betul travel guna SSC ni.

Okey tu jeee update.

Eh eh, kat office dah boleh update belog la. Yayyyyy



3 comments:

☆♥L@dy @yU♥☆ said...

Ada baby carrier mmg senang
Ai pakai ergo baby
Nk jln masa menyusu pun ok

eima said...

NANTI KLU ADE BABY BARU NK TRY BELI LA ... HEHEHE

orked violet @ SYA said...

ekaaaaa....kite try dalam umah je. x confident nk bawak kuar lagi. cmne tu?? uwaaaaa