03 March 2016

Jom Daftar GETEX.MY Dan Shopping

Hai semua.

Perhatian kepada kaki-kaki online shopping termasuklah diri ini. Mari ramai-ramai kita daftar GETEX Malaysia ni. Sambil shopping lepastu dapat pulangan . Dapat rebat dan boleh tebus.

Kiranya ia ibarat WIN WIN SITUATION. Shopping keluar duit, lepastu dapat pulak duit haaaaa. Sapa nak bagi, betul tak? Tapi GETEX Malaysia bagi.Walaupun tak sama jumlah dengan harga asal yang kita keluarkan, tapi ia tetap dikira nilai dan boleh bertambah dari masa ke semasa.  Wahhhhh best betul ni.

Mana nak dapat kan, sambil shopping, lepastu dapat pulak pulangan sampai 12%. Tak ke untung tu. Boleh jugak menabung. Menabung nak pegi melancong hehehe.


Apa itu GETEX?
Getex adalah laman web CASHBACK utama di Malaysia.
Dapatkan rebat tunai atas pembelian yang dibuat melalui 
GETEX Malaysia daripada 70 + Online Seller termasuklah dari Lazada, Zalora, Groupon,Ensogo, Agoda dan banyak lagi. 


Cara-caranya sangatlah mudah. Sangat. 3 Langkah je



Mula-mula.

Daftar @ Sign Up di laman web GETEX.MY

Dah daftar, boleh start shopping yippi. Hehe. Tak tahu nak shopping ape ni sebab banyak sangat stores. Ada lebih 70 stores tau. Ada Lazada, Zalora, Sephora, Air Asia Go, Ensogo, Poplook dan macam-macam lagi. Eeeii geram.

Mula-mula kita klik STORES




Ha nampak tak kemain  banyak stores tu, tu baru sikit tu.

Aku pilih Lazada lah, kebetulan plastic milk storage dah habis.
Klik dekat Lazada tu. 




Pilih barang dan shopping macam biasa kat Lazada.
Dah siap bayar, kita pegi semula ke website getex. 
Kita isikan maklumat pembelian kita di Lazada tadi.





Isi macam ni. 
1. Tarikh
2. Order Number
3. Harga
4. Deskripsi produk yang kita beli



Ha siap. Mudah kan. 

Kemudian kita tunggu emel dari GETEX sampai.

Tutt tutt tutt

Eh emel dah sampaila hehehe.



Tadaaaaaa. 



Maklumat pembelian kita dah di record dalam Getex.
Mudah kan. Yang eka punya ni masih pending lagi, sehari selepas tu nanti dia akan masuk di dalam cashback available.

Bila kita dah dapat sesuatu jumlah terkumpul, contohla kita dah kumpul RM 150.00 cashback, kita boleh cash out dalam bentuk tunai. Fuhhh terbayang-bayang dalam kepala kalaulah beli macam-macam lagi ni dekat Zalora ke dekat Poplook ke, banyaknyaaaaaaa Cashback yang kita dapat.

Kelip kelip mata.

animated-eye-image-0104

Jadi, apa lagi uolsssss. Jom cepat daftar GETEX.MY

Jangan lupa,

 Ingat shopping ingat GETEX.MY

 Ingat shopping ingat GETEX.MY

 Ingat shopping ingat GETEX.MY



Happy shopping uols




3 comments:

kakinakl.com said...

senang betul sekarang ni, semuanya di hujung jari

LYAfrina said...

waaa..menarikk.. nk daftar jgk la.. kbtulan mmg biasa shopim dgn smua website tu..

sya mimie said...

Blum masuk lg cashback itu.. Compny tu lmbt bayo kut. Haha