14 March 2016

Majlis Hari Lahir Adra

Hai.

Hari Sabtu haritu buat Majlis Hari Lahir Adra. Buat makan-makan sikit, ada family, orang surau, dan panggil bebudak sekali. Lokasi kat umah onyang Adra.



2 minggu lepas pegi DIY cari la belon, gantung-gantung.
Hias sikit hehe.

Simple je dah siap. Kat DIY murah sikit.
Masa ni berperang ngan Adra tah nape moody lak dia tak nak ngan orang.
Mama kena ngadap dia je hehe. 


Kek Didi hehe kartun fav Adra.
Tempah dekat akak yang buat kek kahwin aku dulu.
Kemas, cantik dan sedapppp


Bluberry Cheese tart ni pun tempah jugak kat kawan aku.
Pon sedap.

Menu lain, ada buat laksa, mee goreng, ada kuih-muih, agar-agar. 


Hehehe suke dia dapat potong kek.
Nampak tak Zara menyelit tu. 

Crown tu pon Zara punya haritu, Adra pinjam.
Bukan nak sangat pakai. Untuk bergambo je pakai hihihi.

Okey tu aje.

Terima kasih yang bagi hadiah kat Adra hehe.

Terima kasih pada semua yang menjayakan majlis termasuk yang hadir, 
yang banyak membantu. 

Love uolssss.

Tataaaaaaaaaaaaaa








5 comments:

Inani Hazwani said...

Cantiknyaa kek. Selamat Hari lahir Adra sayang. Semoga membesar dengan sihat dan menjadi anak yang solehah :)

Aida Jamian said...

Salam...boleh akak tanya kat mana boleh tempah kek didi and friend ni ya

Cik Puan Eka said...

kak aida emel saye. Akk duk mana

Aida Jamian said...

akak duduk putrajaya...birthday anak buah 25 hb ni. dia mintak Didi and Frnz. Pening kepala mencari.

Cik Puan Eka said...

ouhh jauh kak sebab bakers ni kat tg malim, perak. Cuba try cari kat instagram. #tag kan #kekdidiandfriends mana tahu ada bakers dari sana boleh buatkan untuk akak