17 March 2016

MaMom Milkbooster Herbaworks Terbaik!

Assalamualaikum dan hye uols.

Dulu sis selalu tercari-cari macam mana cara nak tambahkan susu badan. Macam-macam produk, tips,kaedah dan pantang larang sis dah cuba tapi still nampak macam tak ada apa-apa pun perubahan.

Sis faham mummy-mummy yang mempunyai masalah macam ni. Baby merengek je sebab susu badan tak cukup, nak simpan buat stok pun jenuh mengepam tak keluar-keluar jugak. Percayalah, semua tu sis dah pernah rasa. Rasa DOWN dan STRESSNYAAAA!!


Sampailah satu hari tu sis ternampak iklan Mamom MilkBooster Herbaworks dekat FB. Harga sangat berbaloi sebab boleh tahan sebulan. Bila sis buat kira-kira sis hanya keluarkan RM 2.60 saja sehari ( 1 botol RM 80.00). Tak mahal pun sebab bila susu keluar, sis boleh jimat dari beli susu formula yang lebih mahal.

Sis lihat sendiri testimoni-testimoni positif Mamom Milkbooster Herbaworks. Memang terbukti berkesan. Ada yang terpaksa beli peti ais baru sebab dah tak muat nak simpan stok susu.


Antara ribuan testimoni Mamom Milkbooster Herbaworks






Yang menarik mengenai Mamom Milkbooster Herbaworks ini ianya dalam bentuk Tablet ! Hanya perlu kunyah-kunyah sahaja!

Isi kandungannya pun tidak meragukan. Dibuat dari ekstrak herba seperti alfalfa, habbatusauda, madu, kurma, spirulina, kacang soya, susu kambing.

Apa yang lebih meyakinkan sis lagi adalah Irine NAdia juga dah cuba consume produk Mamom dan memberikan feedback yangs angat memberangsangkan.



Alhamdulillah, selepas sis cuba Mamom Milkbooster Herbaworks ni, kesannya memang tak menghampakan.

Sis dapat tengok dan alami sendiri perubahannya bila consume Mamom dalam seminggu. Mamom memang banyak sangat membantu! Senang pulak tu nak consume, hanya perlu kunyah tablet je dan rasa pon sedap, perisa vanilla. Addicted sangat kalau makan Mamom ni.


Mamom Milkbooster Herbaworks ada sijil Halal Jakim dan KKM. So, mummy2 kat luar sana tak perlulah risau ya. Sekarang ni dah dieksport ke luar negara. Jadi kalau ada ibu-ibu kat luar sana yang risau susu makun kurang, sis memang highly recommended! Try dulu tau makan Mamom! Ramai yang dah consume produk Mamom dan repeat order semula. Produk ni betul-betul membantu meningkatkan pengeluaran susu ibu!

InshaAllah.


Sijil Halal Mamom

Selain itu, ada juga Surat Rasmi Semakan Label Mamom oleh KKM





Dna juga surat pengkelasan produk Mamom oleh KKM


Untuk lihat testimoni, jom follow instagram ni:

@mamom_tambahsusuibu
@mamom_tambahsusuibu
@mamom_tambahsusuibu
.

ataupun boleh je order direct terus 
Whatsapp 019 372 1966

Kalau nak tengok banyak lagi testimoni atau still rasa ragu2, u all boleh "LIKE" .

FB Page :Mamom Milk Booster Herbaworks .

          Sis sendiri dah try dan rasa perubahannya, mummy2 kat luar sana bolehlah try jugak! 

                 Produk ni sangat highly recommended!



No comments: