24 March 2016

Perfume DEWAMOR

Hai semua......

Selamat pagi youls. 

Haritu ada tengok tv3, rasanya MHI kot ke Buletin Utama. Ada seorang OKU, dia lancarkan perfume dia sendiri. DEWAMOR namanya. Dia kata kalau nak sample, pergi je ke Website dia.


Aku pon ape lagi, register la nak try gak baunyer wangi ke tidokkk.
Free pulak tu, sapa takmau.

Hehehe

Tadi sampai dah sample


Dah sampai.



Bau dia, pada hidung aku la. Hidung kome tak taula hihi.
Bau dia agak kuat gak.

Bau bunga. Memang semerbak harum. 
Bau macam fruity sikit tapi bila dah spray bau bunga tu menyerlah.

Kome ibaratkan la bunga yang sedang mengembang mekar, Gitewww.
Not bad. Kipidap 

Kalau aku, aku suka bau yang macam vanilla, musk sikit hehe. 
Aku suka bau soft. Tak suka bau buah, penin. 

Perfume aku skang masih lagi The Body Shop, White Musk Smokey Rose.

Nanti kita tanya shuben, wangi ke tidok iols pakai.
Beli perfume, kene tanya idong dia jugak. Haha


Tata, jom request sample.






2 comments:

eima said...

DONE...HEHEHEHE SAPE TAK MAU BARANG FREE KAN

Chekgu Azrine said...

ok..nanti nak rekues sample...nak jugak bau