17 March 2016

Pertama Kali Jumpa?


Nampak bende alah ni kat facebook haritu.

Kalau nak diikutkan, tempat pertama kali bertemunya weols kat 

LRT PLAZA RAKYAT

Hahaha.

Kira-kira 8 tahun yang lalu.

Kitorang kalu dalam kereta tu, lalu lalang sekitar Kl tu mesti kadang-kadang ngusik.

Boleh ye jalan kaki bapak jauh pegi Times Square dan 
makan kat The Chicken Rice Shop kt dalam TS gak.

Jauh jugakla hahaha.

Adoyai kalau ingat memang mengekek kitorang gelak.

Tak tahu ape motip sembang-sembang sambil jalan tetiba eh sampai Times Square dah. 
Selalu gak double date ngan bff. Hehe.

Kadang-kadang cakap ngan Adra, Adra tula tempat ayah selalu ambik mama. 

Bluekkkkkkkk.

Lepasni nak mengimbau tempat-tempat lama dulu lah.


Korang plak kat mana?





2 comments:

Inani Hazwani said...

Alaaaah tak kahwin lagi, tak boleh nak jawab. Hahahaha

HanNis SaNia said...

mesya dekat kolej hihi.. masa tu keje kt kolej . Mesya lecturer dia student. tp xmgajor kelas dia sb time tu dia da final sem. haha sebab tu umur husband muda 4 thn dr mesya.