28 March 2016

Voucher Zalora Yayyy!

Hai semua.

Selamat pagi semuaaaaaaaaa.

Kena ceria sikit lah pagi ni hehehe.

Haritu aku dapat baucer Zalora bernilai RM 100.00.

Mula-mula pening gak la ape aku nak beli ni. Biasanya memang gitu kan. Bila takde duit, takde baucer, macam-macam rasa nak beli. Bila duit ada, baucer ada, alahai nak beli apa pun buntu.

Ceh, ayat. 

Lepastu berhari-hari gakla duk buka web Zalora tu. Aku memang suka shopping kat Zalora ni. Service cepat, barang pon berkualiti. Kadang2 malas nak beli kasut kat mall, Zalora kan ade. Hehehe. 

Dah telek-telek, aku amik 2 barang. Wallet ngan Tote Bag. Lebih dari nilai baucer tp aku tambah sikitlah dah dapat 2 barangg.

Amik ni 1, kebetulan zip wallet aku dah rosak.



Zip Pebbled Wallet

 Okey la wallet ni cute comel je.
Takdela besar sangat. Ni kira nak mendidik aku dalam diam,
supaya jangan terlalu simpan segala toknenek resit dalam wallet sampai wallet kembung dan akhirnya zip rosak. Hehehe.




Tie Top Tote

Lagi satu ambik ni. Yang ni dah sold out kat Zalora.
Kalau korang berkenan ada lagi warna Black n Grey.
Aku sekarang takde dah bag yg cute comel.
Semuanyer tote bag sebab senang.
Nak sumbat segala mala barang pon senang.
Pampers anak, mainan anak, sapu tangan anak. 
Dengan dak apple letak kunci kereta dia, powerbank dia, handphone dia.
 Haha.

Servis kat Zalora ni, aku bagi 

Korang, selalu beli apa kat Zalora?
Share sikit.





2 comments:

eima said...

3ade 3 voucher ... 1 expired 1 dah guna beli jam birthday kat husband ...1 lg tatau nk beli ape .. hahaha

Inani Hazwani said...

Wahh wahhh syoklah kak :)