11 April 2016

First Time!

Hai.

Haritu Adra 'mengemas' dalam bilik. Bukak laci la dia, tarik baju yang dah siap lipat sekali. Pergh bercinta mama ngan ayah nak melipat balik. Tangan laju. Normal sangat budak-budak ni dengki ngan kain baju siap lipat. Dengki sangat tau. Muahaha. Jadi biarlah nak ngemas pon, kang mama kemas balik hehe. 

Sesambil teman dia 'mengemas' tu. Bukak laci, ternampak album kahwin side husband kat Seremban. 

Rasa lama tak tengok mihmihmih. Tapi aku nak tunjuk kat dak kecik ni sebenonye. Dia tak pernah tengok gambo mama ayah kawen hehe. 


Bersungguh dia tengok album tu,
siap kiss mama kiss ayah cepat. 

Dia tenung gambar, usap-usap n tunjuk-tunjuk. 

Nasibla dia belom bercakap lagi.

Kalau dah bercakap. Maunyer dia tanya.

'Mama, mana Adra time nie????'

Jenuh mak nak jawab nakkkkkkkkk hahahaha
Sebab sepupu aku pernah tanya aku masa tengok gambo aku ngan adik pegi fun fair.
Dia boleh cakap, kenapa tak bawa Danial time ni??????????????

Hahahah


p/s : My biras preggy anak no 3. Wahh tahniah akak. Doakan kitew jugewww. Eeiuwww nyibukkk betul Hahahaha



10 comments:

LYAfrina said...

huhu..tgulah adra blh ckp nnti... byk la kuar soklan2..hehe..

Aty_Fared said...

sediakan lah jawapan tuk soalan tu.. die pasti akan tanya jugak satu hari nanti.. heheh.. percaya lah...;p

Semut Senyum said...

aaloo loooww.. comeynye dia . tengok gmbo sambil kiss kiss... heheheh

Suriaamanda said...

akak dah pernah kena..siap Dania mengamuk lagi..kenapa dania takde..kenapa...hehehehe...

Husna Rahman said...

alahai comel je dak kecik ni..explore dik jgn explore... sepah xpe mama rajin...hikhik

Nafira usof said...

haahahaha... bab tanya dia kat mana tuh yg malas nak jawab. kalo ckp belom ade. kang dia tanya dia kat mana pulak. kalo ckp dlm perut kan dia tanya nape dia dlm perut mama. eh. complicated lah nak jawab. hahahahaha

Lynda Che Lah said...

nape tak ajak Qoid? T_T

tu Qoid yang ckp masa tgk album kawen Ibu..
tunggu Qhalif pula..

Lepas ni Adra..hehe

wahida said...

holloh holloh siap kiss2...
macam dah lama sangat tak jumpa...hehe...
comel sangat nehhhh...

Inani Hazwani said...

Comel je dia, siap kiss lagi tu :)

orked violet @ SYA said...

ala...comel... teros berangan cmne baby kite bile da besa sket nnti. hiks