20 April 2016

Lucky Draw

Hai semua. Selamat petang. Sihat ke semua? Jaga kesihatan musim panas ni. Ulcer dah okey dah selepas mendapat mc satu hari. 

Pagi tadi opis aku buat AGM Kelab Sukan. Ada lucky draw. Aku pon takdela mengharap pon sebab jarang bertuah hahaha. Jadinya masa sesi lucky draw nak start, sibukla potpetpotpet nyembang ngan kengkawan sebelah. Sekali nombor aku first sekali naik. 

Tengah potpet dengar lah deme sebut nombor 102. Dua kali nombor kena panggil baru aku sedar haha. 

Kelam kabut la ke depan. 

Bertuah le weols harini sebab sebaris kitorang hampir semua dapat lucky draw hahaha. Sorang je tak dapat. Sorry kaka paghah.


Bertuahnya harini. 
Lepas testing2 lipstick Fame Matte masing-masing cantik je hihih.


Dapatla gelas ni. Thank you.
Kebanyakan hadiah lucky draw dari Ikea.
Jadila menambah koleksi sebab kat rumah pon ada dah Reko ni.
Goodies dapat towel kecik kat belakang tu.

Opkos mintak kat urusetia warna pink! Hikhikhikhik.

Sebut pasal Ikea, haritu dah pi Ikea Cheras.
Semata-mata nak makan meatball sebab lama tak makan.
Boleh cakap kat husband, ngidam ni.

Hahaha. Ngade. Ngidamla sangat.





3 comments:

Inani Hazwani said...

Nani kalau bab lucky draw ni memang rare betul. Hahaha !

orked violet @ SYA said...

sya kalaw lucky draw mmg fail. mencik

eh, meatball ikea tu org x pregnant pon boleh jadik ngidam eka.. hahahhahahahha

Siqah Hussin said...

hihi. lucky person! bestnya dapat lucky draw..