28 April 2016

Salah Handphone

Hai. 

Cerita tentang powerbank. 

Kami, masing-masing ada sebiji sorang powerbank. 

Kalau keluar kadang-kadang bawak satu. Tapi share. Malas bawak dua-dua sebab beratlah handbag aku. Hahaha. Kemudian, kami ada satu lagi powerbank. Powerbank yang satu ni bila dah tercherry baru pakai. Maknanya bila dua2 powerbank kitorang tu dah kong, baru guna yang ni. Powerbank kami ada LCD Screen. Nampakla percent. Tapi powerbank tercherry ni takda apa screen pon. Jadi nak tau dia kong, butang tengah dia kaler merah bila berkelip. Tu yang malas guna tu. Kot sesak sangat baru guna. Jadila naik sampai 50% hahaha.

Ni ha powerbank dia. Ringan. Sumbat pi lah dalam beg haha. Tapi seringan itu jugakla power dia. Hahaha.

Tadaaaa. Ni la powerbank kecemasan kami.


Eh powerbank ke iphone 6?

~






~





~





~






~





Powerbank daaaaaaaaaaaaaa. 


Hahaha.

Tu yang sampai tersilap dak apple tu.

Haritu handphone dia duduk kat sebelah powerbank ni.
Nak pegi keje, dia peginye amik powerbank hahahaha.

Dah sampai depan pintu, dia tekan apahal tak nyala.
Sekali baru prasan dia amik powerbank hahahahahahahahaha.

Bebel dia.
Lenkali janganla letak dekat2. 
Dak apple pakai iphone 6. 
Hah samalah dgn dia punya powerbank tu. Hahahaha

Tula sapa suruh beli powerbank camni.
Diri sendiri terkena kahkahkahkahkahkah.


Tataaaaaaa.

Selesema pulak dahhhh adoi.








8 comments:

wahida said...

hahahahaha...gelak guling2 ni...
tu la beli lagi powerbank rupa iphone...hahahaha...

♥TheOnlyFarah♥ said...

la...serius akak pun igt iphone..hahaha.. tipah tertipu..=D

Ezan Idma said...

wahhh first time nampak power bank camni hahaha. sebijikkk macam iphone

Pokok Manggis Depan Rumah said...

Nampak macam HP. Rupanya seakan sama. Mana tak tertipu..hehe.

anez zamri said...

hahahhaa alamak mmg nampak sama..kikiki

eima said...

KUIKUI ..BELI LGI SAMA KAN DAH TERKENA SEB BAIK DPN PINTU RUMAH DEPAN PINTU OPIS ???

Lynda Che Lah said...

tak mampu beli IP6.. akak nak belilah powerbank tu..
kikikiki

sya mimie said...

Klkar je.. Msti bngang hbis msa tu kn..