06 April 2016

Skirt dan Bag Cantik!


Hai semuaaa. Salam pagi Isnin. 

Harini eka nak share ngan korang semua website shopping yang best untuk cari skirt, blouse dan aksesori cantik-cantik lagi-lagi fesyen muslimah. Korang pon mesti kaki shopping online cam eka kan hahaha. Kalau sapa kaki online tu sepp sikit hikhikhik. Kadang-kadang sampai lupa apa yang kita beli hihi.

Pantang la kalau tengok website baru, cantik, murah dan berkualiti, laju je klik add shopping bag kan. Hehehe.

Memang suka la camni. Lagipun memang sekarang banyak website shopping muslimah fesyen tapi nak cari yang betul-betul terbaik tu susah jugak kan. 

Ha ni dia, ZOLACE MALAYSIA. Mesti pernah dengar kan. 



Cantik-cantiknya dia punya tops, dia punya skirt, dia punya dress, handbag lagi. Arghhh buat cair hati ini dan gatalnya tangan nak beli semua. Hihihi. Harga pon not bad. 

Eka pon try lah ambil 2 items. Stop and Stereo Skirt in Dark Peach dan Any Time Any Day Bucket Bag in Brown

Sampai-sampai je waaa cantiknyeee. 


Cantik kan skirt Stop and Stereo Skirt Labuh ni.
Labuh dia just nice. Material dia sejuk je. 
Dan paling best, skirt ni menampakkan iols slim la haha. Kan kan. 
Walaupun pipi dah naik tu takpe sebab husband suka. Haha.

Skirt ni pakai dengan tops, memang sesuai.
Boleh bawa pegi office, boleh juga untuk santai-santai.
Yang penting sopan dan loose.

Handbag tu pon dari Zolace jugak
Cute dan comel je. Boleh buat gaya macamtu. 

Ataupun macamni. 




Ada banyak lagi warna. Ada black,cream dan fuschia.
Eka ambil brown sebab memang suka warna-warna handbag kaler macamni hehe.
Cute comel je nak bawa pegi shopping. 

Sekarang ni ada sale tau untuk handbag. 
Normal price dia RM 99.00 tapi sekarang RM 59.00.
Fuhh tak ke murah tu. hehe.

Kalau korang berkenan dengan skirt dan handbag macamni, 
boleh la cepat-cepat ke Zolace



Berita baik jugak untuk Pembelian Pertama.
Ada sale RM 10.00 off! 


Cepat-cepatlah register. 

Then, kalau korang beli dan share OOTD di Insta, 

Hashtag #zolaceootd 

dan pastikan insta korang tu public senang Zolace nak tengok.

Lepastu boleh guna credit tu untuk shopping di Zolace
Menarik betul.

Rasa macam nak beli lagi dan share OOTD lagi je ni hahahaha.

Untuk update terkini, boleh terus ke 

Insta Zolace    

Facebook Zolace 

  Website Zolace 



Happy shopping uols







2 comments:

Yana MIB said...

nyesal akk baca...duhai jari, mohon jgn terjebak T__T

LYAfrina said...

x pnh shopim lg kt zolace