23 May 2016

Dapat Kaki

Hai semuaaaa.

Selamat hari Isnin. Bersua lagi kita pada pagi ini.

Harini nak story pasal anak dara lagi. Yelah pasal dia jela banyak. Pasal mak ayah nak cite apa pun tak tahu hahaha. 

Adra dapat kaki masa umur 1 tahun 2 bulan sekali dengan pakej tumbuh gigi. 

Ni dia dah test kaki je, berlari je kejenye. Jenuh mama nak kejor. Seronok hihihi. Terkedek-kedek jalan. 

Kadang macam tak seimbang pon ada. Maca terhoyong hayang sebab nak ingat step. Takpa Adra, practise make perfect. Mama suka nak kejar awak supaya mama boleh slim dan kurus macam anak dara. Hahaha.


Lari Adra lariiiiii. Hihihi.

Tangan tu tetap terangkat hehehe.

Dengan kasut bunyi coit coit coit dia tu.

Seronok betul dia. Asyik testing nak jalan je. Zara lak suka menyakat.
Sekali lalu je. Adra lalu dengan jalan robotnya. Zara cuit skit, terjatuh Adra.
Hahaha sian anak aku. 

Okey tuje, jap lagi kita sambung entry lain plak ye.

Tatatata



7 comments:

Kakzakie Purvit said...

Masa inilah paling seronok kan tengok
Jalan macam robot tapi macam nak laju kalau kita kejar:)

Chekgu Azrine said...

kalau anak2 msh kecik memang nak update psl anak2 je kan...seronok!

Khairul Bariah said...

hihi coit coit bunyi kasut ye..
Yusuf pun gitu, eka

Inani Hazwani said...

Heheh, comel je Adra berlari.

eima said...

MEMONT NI YANG BUAT IBU HARGA SGT GEMBIRA DAN BERHARGA ... I FEEL U EKA

Yaya Azura said...

anak-anak akak pun 1 tahun 2 bulan baru dapat kaki.
seronok masa ni tengok gelagat anak kan, tak putus asa nak belajar berjalan.

Nabila Syifa said...

laju je dapat kaki