24 May 2016

Ear Pick Berlampu

Assalamualaikum dan hai semua. 

Okey harini nak cerita pasal satu benda baru. 

Tadaaaaaaaa


Flashlight Earpick
@
Pengorek Telinga Berlampu

Pertama kali aku tengok benda ni masa kat group FB, lupa apa namanya. Ramai yang nak beli kan. Senang nak korek telinga kekdahnya. 

Haritu masa pegi keda Eco RM 2.00 tu, nampak la pengorek telinga ni. Macam best je. Beli la satu. Balik rumah test, pergh senang gila nak buat kerja-kerja melombong hasil telinga. Memang nampak la segala habuk dan kedalaman telinga anda. 

Yelah telinga punya hasil tu kan banyak jenis. Ada yang berhabuk ada yang hard ada yang soft. Jadi senang la. Takdela nak tercucuk ke apa kan. Lagipun kalau guna cotton buds, nanti kang lagi termasuk ke dalam hasil-hasil lombongan tersebut. Ya Allah apa aku cerita ni.............................

Hahahahahaha

Yang jenis hard senang la guna ni. Yang soft tu kureng sikit haha.

Nak korek telinga anak pun senang, Adra diam je sambil pejam-pejam mata feeling kena cuci telinga dia tu. 

Kalau korang nak beli, boleh cari kat kedai Eco RM2 tu. Kat bahagian baby tak silap. 

Tempat lain pon ada kot. Cuba la korang try tengok-tengok.

Okey tu je sekian.

Entry lain akan menyusul jap lagi. Tengah tunggu dominos pizza bukak ni. Boss belanja hahahahaha. Ternak lemak hari-hari.

Dadadadadadada



4 comments:

Yaya Azura said...

akak pun dah pernah beli. tapi lombong anak-anak akak jenis oversoft..tak syok mana guna yang ni..kena cari cotton bud jugak...hahaha..

Nabila Syifa said...

oo.. ada light lg.easy tu see in dark right

eima said...

dah lama dah beli .. parts die siap hilang dah hehehe

orked violet @ SYA said...

kite penah nampak tp xpenah beli @ gune.

boleh nampak ke dalam telinga? hahahaha. lawak la

baby kite 6 mo. lubang telinga besa cotton bud tu

boleh nampak eh? cm sempit jek. hahahahahhaaha