09 May 2016

Happy Belated Birthday Husband!

Salam dan hai. 

Hari Ahad haritu birthday husband yang ke 20. 20 sangat. Hahaha. Amboi dah dekat sebulan baru nak wish hahahaha.

Dah tua dah dak apple tu. Dari dia umur 19 duk wish-wish sampaila dah nak dekat 30 ni. Tak jemu aih nak wish sepanjang hari. Kakakaka. 

Tahun ni boleh pulak terlepas pukul 12 nak wish sebab masing-masing ada dalam kereta sebab belum sampai umah lagi. Elok je sembang-sembang tak dan nak wish. Dah sampai umah, dekat pukul 1 am. Tengok tarikh, la 17 April birthday husband omg apesal lupa. Terus la wish hihihih. So sweet tengok dia senyum dan say thanks. Terus panggil Adra yang memang jenis tido lambat tu cium tangan ayah, cium ayah. Hehehe.

Kebetulan mak ayah n adik datang umah kitorang masa tu. Zara pegi wish beday paklong beday paklong sampai paklong masuk bilik air hahahahaha. Kelako kamu Zara. Asal nampak muka paklong je bday paklong siap nyanyi. 

Dikempatan ini, saya ingin mengucapkan Selamat hari lahir buatmu sayang. Semoga panjang umur, murah rezeki, diberkati Allah SWT. Terima kasih kerana menjadi suami yang baik, yang rajin membantu, yang memahami. Memang best friend la husband ni. Dan juga ayah yang best untuk anak kita dan bakal anak-anak kita hahahaha.

Kitorang pon ade gaduh-gaduh gak. Gile tak gaduh hahahaha. Tapi bila gaduh tula baru tau ape yang dia tak suka, dan dia pon tahu apa aku tak suka.


Tempek gambaq satu


We Love You, Ayah!






4 comments:

idzwa kamaruddin said...

Happy Besday Husband awak!

eima said...

HAPPY BIRTHDAY AYAH ADRA

Siqah Hussin said...

Happy birthday untuk suami awak :)

sya mimie said...

Besday ayh adra 17april ye.. Shri lpas bsday kita la gitu. Hee