12 May 2016

Jom Try Hot Chicken Flavor Ramen

Hai.

Masalah betul la asal benda viral je mesti nak rasa.

^_* 

Hehehehe. 

Haritu penah kecoh sekejap pasal Mee Ramen ni tak halal kan. Masa tu semua duk viral non halal. 

Tapi Bahagian Hab Halal JAKIM sendiri dah mengesahkan Halal dan penah baca kenyataan mengenai pembuatan produk ni memang halal.


Sebelum sebar pastikan sahih dulu ya.

Jadi, mari kita makan chicken ramen ni.
Nyum nyum


Opismet aku beli online jer ni hahaha.
Abang pos laju datang, oo kome beli ramen ye hahaha.
Sebab kat parcel ada tulis.

Aku tumpang la sekaki beli sebungkus hihi.
Sebungkus kalu kira-kira RM 6.00 lebih ni :p


Tadi sampai je terus opismet aku rendam,
Kami letak separuh je perencah tu.

Bau dia sedapp.
Gaul-gaulkan perencah dia tu.

Licin gak kitorang makan tadi walopon pedaih.
Tapi sebab buh separuh, takde la pedaih beno.
Rasa sedap gak, mee dia beso-beso
dan saiz dia pn beso dari mee segera biasa.

Teringat video Aisyali @ Syasya Solero tu makan Chicken Ramen.
Kami makan sambil tengok video tu hahahaha.

Pedaih ngat ngat aihhhhh. 

Cukupla makan sekali haha bagi rasa.

Kome, dah penah try ke Chicken Ramen ni? 



4 comments:

Khairul Bariah said...

akak blom try lagi..sedap sangat ke
eka tak letak pulak gambo yg dah siap sedia nak makan
kalau ada, baru bangkit selera nak mencuba hihi

Inani Hazwani said...

Hari tu nak beli tapi tak tahu yang mana satu. Hahaha ! Ok sekarang dah tahu boleh beli :)

Siqah Hussin said...

Siqah tak berani nak cubaaaa. Tak tahan pedasssss. Huhu

sya mimie said...

Klau pdas2 ni x brni cuba. Pstu klau bkn prduk msia. Hee