18 May 2016

Kasut VINCCI ALL RM 15.00 Sale Di 11Street.my

Hai semua.

Ni berita baik harus di war-warkan.

Korang yang suka Vincci tu, Boleh la beli kasut sekarang ni kat 11street.my

Gila murah.

RM 15.00 jer

Aku memang suka beli kat vincci sebab kat situ je ada saiz aku hahahaha

Flash Sale

Sale start setiap hari pukul 11.00 am.
Bila stock habis, dia off sale tu.
Esok dia bukak balik.
Sampailah 22/5/2016 nanti.

Semalam aku dah beli hehehe.
Harini dah sampai.


Kaki godang saiz 9

:p


Okey ada lagi 20 minit. Siap sedia ya.
Nak grab flat shoes plak hehe ke wedges ke.


Jomm



15 comments:

mun said...

wahh murah tu.. sib baik mun bukan jenis yg pakai jenama vincci.. klu x.. mau join sama ni.. hehe

eima said...

gile murah tp dah sold out

orked violet @ SYA said...

sya kalau heels x boleh pegi, pasal x reti. hahaha. wedges ok sket.

11th street ni sya kurang sikit pasal most items ade shipping fees. slalu klw nk beli sya compare harge (total) ngan lazada ke groupon ke pastu tgk mne murah.

mcm vincci sales ni mmg murah la. incl postage eh?

sya lame gk boikot 11th street ni. punca nye-suke anta notification ade voucher la, ape la, skali bile click "sorry. voucher finished. come again tomorrow. stay tuned bla bla" last nye kite mogok xnak bukak! haha

tp besok nk try terpacak depan pc kol 11 tgk ape lage designs yg ade. hehehe

Cik Puan Eka said...

Mun ha ah murah hehehe

Cik Puan Eka said...

Hahah kak eima. ika pon tadi takdan nak tgok sbb dah nak kul 11 ade keje lak hahaha

Cik Puan Eka said...

Sya ika da try beberapa kali stakat ni okey hehe. Cpt sampainya. Beza pon tak banyak sgt sbb kdg eka pg kat lazada, dah sold out, pg kat 11 street ada lagi hehe. Nope, not include postage. Postage Rm 5 tapi still murah lagi hehehe

Siqah Hussin said...

Murahnyaaaaa! Vincci salah satu jenama kasut kegemaran! Cepat sampai lak tuuu..

Yana MIB said...

alaa selalu terlepas..eii nyampah! T_T

Khairul Bariah said...

amboi tayang kasut baru
murah pulak tu.

akak mana sempat nak tengok flash2 tu semua skrg ni
tgh busy...
org lain nak pilihanraya
kita yg pening

Pokok Manggis Depan Rumah said...

Menarik. Boleh nak cari juga 1 pasang macam ni.

eima said...

dah beli dah td ... yeay tp yg di idam hati dah sold out ... ceh betui .... sedangkan br 11.01 ..adoi la

sya mimie said...

Cntiknya kasut. Tp klau kita bli pun xde gunanya. Hee.. Duduk umh, jd klau ada kasut cntik pun tersimpan je.. Hehe

orked violet @ SYA said...

sambong balik comment. smlm kan.. sya bukak taw vincci sale ni. da try rembat 2. eh, try sangat kalaw sampai 2. hahahahaha

tp flat jek. x semenggah heels nye. hehehe

sebelom ni sya beli brg baby kt 11th street. dlu kan 11th street bg 50% discount voucher to each new account registered ngn dorg kan..

abes sume adik beradik, laki punye email, sume sya gune.

jamu pon sya beli kt 11th street haritu. hahahahaha

tp still x leh lawan lazada la.. 11th street ni byk kene improve ni. cewahh

Ezan Idma said...

murahnyaa. Vincci ke eh hr tu buat sale kat shah alam yang org panjat tembok bagai tu haha

MAT NOR said...

11street memang syok shopping tapi lately ni offer voucher discount tak semeriah last year. Makin lama makin kurang percentage nya. Tapi still boleh jimat compare online store / offline store yang lain. Suka sangat beli keperluan bayi di sana. Dulu wife addict beli Tupperware murah2 kat 11street. Ada membership terus terkubur sebab 11street lagi murah dari harga ahli.