10 May 2016

Khalish Susu Kambing - Promosi Pek Kombo Pra Ramadhan

Hai semua.

Ha ni nak share lagi pasal Khalish Susu Kambing. Aku masih minum lagi Susu Kambing Khalish ni. Kali ni minum koko kurma pulak hehe. Memang recommended. Rasa koko dia tu sedap. Lemak-lemak susu. Nyum nyum meme sedap.

Seperti yang kita tahu, susu kambing ni banyak khasiatnya. Daripada pepagi kita minum minuman 3 in 1, baik bertukar kepada susu kambing ni. 

  • Ibu mengandung pon bagus minum
  • Ibu menyusukan anak. (Banyak feedback kata susu maintan je minum susu ni) termasuk la diri sendiri hihihihi. 
  • Anak-anak yang berumur 1 tahun ke atas
  • dan takde bau kambing leeee. hehehehe. 
  • Lagi satu kalau minum susu kambing ni, hari-hari membuang. Berjalan lancar betul. Lega je perut. (Banyak feedback yang sembelit pon cakap benda yang sama)

Kalau yang tak berapa suka minum susu tu, boleh la cuba macam ni.

Khalish Susu Kambing perisa asli + kurma Ajwa. Sedapppp


Rasa susu dan kurma memang ngam.
Sedap dan berkhasiat. 

Kalau suka koko boleh cuba yang Koko Kurma.


Mengikut kata seller. Koko Kurma ni memang recommended.
Sekali beli sampai 4 kotak buat stok.
Laju je habis sebab seisi keluarga boleh minum.

Berita baiknya.

Untuk jualan Pra Ramadhan ni. Ada combo sale.
Bermula dari 6 Mei 2016 - 6 Jun 2016


2 kotak cuma RM 83.00 sahaja.
Boleh campur sama ada nak 1 perisa asli + 1 koko kurma.
Atau koko kurma x 2 kotak
atau asli x 2 kotak




Dan seller jugak bagitahu setiap belian 2 kotak akan dapat free gift.
Botol Shaker percuma!


Jom cepat dapatkan Khalish Susu Kambing sekarang.

Pm whatapps ke 012-6354874
Pm whatapps ke 012-6354874

Cod area Bangi,Kajang,Semenyih,Bandar Seri Putra,
Bukit Mahkota,Slim River dan area berdekatan

Like pages kami 👍








2 comments:

Semut Senyum said...

Tq Eka... kite memang tengah mencari susu kambeng ni... cuma tak tau nak beli susu kambeng jenama apa... kite tak mo laa yang ada bau2 kambeng.. heheheh

sya mimie said...

Nnpk mnrik. Tp tgk hrga.. Heeee.. Kna mnbung dlu.. Sbb idok kje kn.