26 May 2016

Shinjuku Caramel Baked Secret Recipe

Assalamualaikum dan hai.

Pasal makan lagi lah ya. Hahaha. Seronoklah nak share makanan sedap kat kome.

Haritu pegi Secret Recipe. Kat depan opis aku ni ada Secret recipe, pizza hut, chatime dan juga Cafe-cafe Hispter. 

Kadang-kadang boring nak lunch, pegi la makan dessert jap.

Aku order Shinjuku Caramel Baked. Harga RM 12.80.

Sedapnyaaaa. 


Shinjuku Caramel Baked

Emmm Sedap.
Macam toast kot. Rangup kat atas, soft kat dalam.
Tapi kalau ikut menu tu katanya Lightly Buttered soft cake,
drizzled with caramel sauce,sprinkles of macadamia,
2 scoops vanilla ice cream, adn whipped cream.



Dap dap.
Nanti boleh order lagi.



Lepastu order spaghetti carbonara.
Licin aku belasah.

Crispy meat tu opismet aku habiskan sebab banyak sangat.
Hehehehe

Okey, tujelah.

Oh ya, masuk opis harini, geram je rasa.
Kadang kita ni dah habis humble dah, tak kacau orang, tak usik keje orang
 tapi ade je yang tak puas hati.

I dont know why.

So, kita buat derk je. 

Dari lubuk hatiku yang paling dalam,
aku malas la. Malas. 
Takde jiwa kot kat sini disebabkan segelintir orang-orang.

Nasibla masih ada yang memahami dan sehati sejiwa
Love uolsssssssss.

Arghh melalut.
Sambung keje. 




3 comments:

eima said...

TGH SAKIT2 HATI RAWAT HATI DGN MKNAN YG SEDAP ... BIG CLAPS... HMMM

Inani Hazwani said...

Ohh dekat SR eh, ok nanti nak terjah jugak. Hehe :)

zack_yotyot said...

aduhai..mengences tengok pict makanan...hehe..jemput singgah ke blog sy yang baru lahir ni..hehe...