16 June 2016

Battle Perfect Bucket Bag

Assalamualaikum dan hai. Rasa lama tak update sebab aku akan udapte kat opis jew haha. Harini baru masuk keje. Cuti + mc. Low back pain pulak. Memang kene terlentang jelah baru lega. Mak aku urut. Tah apa yang aku tak tahan makan, angin plak kat belakang. Tapi skang dah okey. 

Kebetulan masa aku mc, adik aku bersalin. Alhamdulillah baby dan ibu selamat. Baby boy. Addeen Zakheef namanya. Tu nantilah cerita. 

Ni nak cerita pasal bucket bag. Bucket Bag Niko-Niko  tu dari Sometime by Asian Designer. Haritu aku ada up entry pasal tu kat sini. Mereka akan keluarkan All Black Series untuk Niko-Niko Regular dan Niko-Niko Mini. 

Semua black cuma dalam dia jer berkaler-kaler.


So, dua hari sebelum launching kat web tu aku dah remind sesiap dah kat kalendar. Semalam masih mc, siapkan keje umah, Adra plak dah bangun awal. Bagi dia makan, main semua tup tup dah 10.30. Berdebar gitew kahkahkah nak battle pukul 11.00 am. 

Tiba 11.00 am terus klik refresh. Dahla guna phone je. Tengok-tengok yang baru available kaler ni. 

Black/amber

Aku nak black/pink atau black red. Tapi malas la plak nak undo kang tetiba dah sold out kang melepas. Jadinya amik jelah kaler ni sebab itam sama je pon hahahaha. Dalam bukan orang nampak sangat. 

Okey selesai. Suka. Hahahaha.

Aku suka jenis-jenis beg camni. Lagipun beg ni besar. Senang nak sumbat memacam. Aku pon bukan penggila beg branded mahal-mahal. Tak mampu dek non. Hihihi. Jadi asal nampak lawa,besar, harga pon okey. Tu pun dah cukup.

Korang, suka handbag macam mana?






8 comments:

Inani Hazwani said...

Cantiknyaaa kak ! Beg raya ke ni. Heehehe

MRS. K ^ibuhadifhessa^ said...

ku penah beli satu je beg sometimes ni.. ape ke nama dia.. kaler merah

wahida said...

i ada kawan dia peminat tegar beg sometime ni...
dah banyak koleksi dia...
yang u grab ni pun cun la...

wanihasmi said...

Hai Eka.. Bag raya la ni ye? Blh sumbat brg Adra skali x? hee

nini said...

Ekaaaa cantik lo

HanNis SaNia said...

Wah nmpk vouge beg ni. Mesya suka yg mcm tote beg. dua thn lps pakai coach tote. Thn lps smpai thn ni xberganti lg pakai long champ sajo sebab simple and ringan. Hihihihi...

Khairul Bariah said...

Akak pun sama, tak pilih brand. Asal boleh pakai dan selesa utk dibawa, dah cukup.

LYAfrina said...

beg ni trend awl 90an dlu.. hehe..tringat kakak lya ada byk koleksi beg camni dlu2