20 July 2016

New Life #tukaroffice

Assalamualaikum dan hai semua. 

Selamat hari raya untuk semua. Ceh dah hari raya yang keberapa puluh ni masih nak sebut selamat hari raya.

Sekarang aku masih training lagi. Mula-mula masuk macam blur. Hehe. Biasala benda baru kan. 
Tapi tak apa. Masih dalam proses pembelajaran.


Nasib baiklah ada kawan. Kawan baru. Cuma dia masuk awal sikit dari aku. Ada sesetengah kelas sama. Kalau takde dia, mati beku lah aku duduk dalam ni. Hahaha.

Haritu je berulang alik dari Putrajaya. Setelkan urusan lapor diri kat sana. Sekarang dah ade tempat. Dalam 15-20 minit dari umah. Keluar pun pepagi buta. Tapi tak pagi sangatlah. Yang syioknya ada orang hantar pegi kije. Kohkohkoh. Pastu sambung meroloh dalam kereta.

Alhamdulillah taska Adra dah jumpa. Dekat ngan office ayah dia. Aku pon dah buat lawatan ke sana. Eceh lawatan sangat kan. Nampak macam okey. Owner taska pon ok. Persekitaran pon ok. Ogos nanti start. Tak sabor nak bawak budak kecik tu datang sini. Rindu dah ni.

Okey tujelah update harini. Nanti kita update lagi. Tatatatatatatatatatatatatatatatatatata.







8 comments:

Lynda Che Lah said...

Alhamdulillah.

New life..
Semoga indah-indah saja..

eima said...

SIAP BERKELAS BAGAI NO KLU BERTUKAR NI ... BERTUKAR KAT MANA TU HEHEHE

Khairul Bariah said...

tahniah eka
dah dekat dgn tempat kerja
dekat dengan adra sekali

Nur Syazwina Nasarudin said...

Hidup baru, suasana baru, semangat baru. Good luck sis. :)

p.s:
follow me back. Tq. ^^

yanapopeye said...

goodluck eka kat tempat baru ..

Inani Hazwani said...

Environment baru lah dah ni. Heheh. Happy Working ya !

wahida said...

semoga yg baik2 saja dengan new life ni ye...enjoyyy...

sya mimie said...

Seronok dpt duk skli kn eka. Rsa lngkap je life tu..