22 November 2016

Family Day Office

Assalamualaikum dan hai semua. 

Bertemu lagi. Kejap ada kejap tak ada je aku ni. Korang rindu aku tak? Stalker pulak bagaimana? Rindu aku ? kehkehkeh.

Baru-baru ni kitorang ke family day office ayah adra. Buat kat taman wetland putrajaya. Adra seronok kali ni sebab dia dah besar sikit. Dah pandai nak main, dah pandai nak berkawan.


Ada dua clown. 
Haritu kat taska adra ade buat majlis akhir tahun.
Melalak dia menangis takutkan clown tu haha.

Kali ini dia okey sikit.
Tak nangis nampak clown cuma dia cakap takut ma takut
Tapi amik jugak belon clown bagi.
Clown tu comel hahaha

Lagi satu clown tak comel sangat. Kahkahkah
Dia yang buat magic show. 
Sambil tengok magic show adra tertidur. 


Jumpa kawan baru. Anak kawan opis ayah. 
Lepastu ayah adra dapat cabutan bertuah.
Ingatkan bertuah la dapat tb nipis 55 inci ke, ipad mini ke,
air cooler ke. Tapi tak berapa nak bertuah hahahaha.

Dapatlah bekas-bekas ikea ni.
Jadila untuk buat bekal ayah adra pegi opis kihkih

Balik tu kami ronda kat dalam wetland tu.
Pergi ke Pusat Penghayatan Alam (NIC)
dengan taman flamingo. 


Lepak-lepak kat sana best jugak.
Tenang je. 
Adra suka. Dapat dia berlari2.



okey tuje. kang fikir jap nak update ape 
babai





3 comments:

sya mimie said...

Asslmkm.. hai eka. Bestnya join family day. Sesekali beriadah kn..

atiehilmi dot com said...

wah !! ngam plak baca entri nih nak dekat cuti sekolah.. hee~ paya indah wetland nih dekat jek dengan rumah kakak.. nanti boleh singgah jap..

Inani Hazwani said...

Alooo takut clown ke Adra. Hehee. Ok lah tu kak tambah koleksi bekas bekas ikea kat rumah khenn ;)