23 March 2017

Happy Birthday Adra (2y/o)

Assalamualaikum. Haritu birthday Adra jatuh hari Jumaat. Ayah adra cakap boleh tak kalau kita sambut birthday adra. Buat kecik2 je. Aku cakap boleh. Nanti aku orderkan kek dekat kawan aku merangkap akak yang buat kek kawen kami haritu. Sebelum tu Merasa la duduk sehari dalam ward kuning tu masa hari kedua.  Alfina ada kuning sikit 7.3 tapi doc minta jugak masuk ward duduk bawah lampu. Nanti kita cerita yang tu.  Maka hari Jumaat,kami pun celebrate birthday Adra yang kedua. Buat kecik2 panggil onyang Adra,makcik2 aku yang dekat. Ayahnya beli KFC,aku belikan kek Hello Kitty fav dia. Sabo jela mak kamu adra tercium bau kfc,bau kek hahaha.

   

Selamat ulangtahun kelahiran yang kedua untuk anakku sayang Adra Safiyya. Moga kamu membesar jadi anak yang solehah,anak yang bijak,anak yang menghormati orang tua. Mama ayah sayangkan kamu sangat-sangat. Maafkan mama kalau kadang2 mama termarah kamu. Bermula dengan kamu lah mama dan ayah belajar menguruskan anak kecil dan macam2 lagi.  Nanti mama dah habis pantang,dah sihat. Kita pergi jalan2 tauuuuuuuuu dengan adik Alfina. #mamakamunakjalan hahahaha 

1 comment:

Khairul Bariah said...

Amboi! mama adra yg lebih2 ni, hehe
Sabo eka, sikit hari lagi tu..^_^

Btw, happy birthday adra. Jadi anak yg baik, penyejuk hati mama ayah ye.