14 June 2017

Kat Von D Review 

Assalamualaikum semua. Harini aku nak share satu brand ni. Pernah dengar tak KatVonD. Aku pun baru tahu pasal brand ni. Kawan-kawan ramai cakap lipstick dia terbaik. Jadi,aku pilih nak cuba lipstick dia dan jugak powder foundation KatVonD.






Kat Von D Lock It Powder Foundation RM189.00


Kat Von D Everlasting Liquid Lipstick Rouge A Levres RM 99.00




Untuk powder foundation aku ambil code Medium 58 dan untuk Everlasting Liquid Lipstik aku ambil Code Mother-Dusty Mauve Pink.





Paling best lipstick dia ni. Sangat rich. Tak comot. The best matte ever i tell you. Ada 27 pilihan warna yang semua cantik-cantik dan menggoda tau. Long Lasting dan high pigmented. Ada vitamin E yang sangat elok untuk bibir kita.




Ni aku guna lipstick ni. Warna memula nampak macam agak pekat,tapi bila dah apply kat bibir,nampak macam soft je. Memang tak pakai yang lain dah hehe. Best sangat!




Yang ni aku hanya guna lock it powder foundation je. Tekstur sangat halus. Bila apply kat muka rasa cover semua. Aku jenis tak pakai make up yang tebal. Semua simple je. Senang. Lagi dah ada dua princess ni. Semua nak cepat. Dap dap siap.


Nak raya ni,haruslah cantik cantik kan. Cepat dapatkan barangan KatVonD  Klik Sini hanya di Sephora. Banyak sangat makeup dari KatVonD ni tau. Ada foundation,primer,eyeshadow dan macam macam lagi lahh.
Jangan lupa hashtag @sephoramy @katvondbeauty #sephoramy

No comments: