20 June 2018

Adra Alfina

Assalamualaikum. Hai semua, selamat hari raya. Tahun ni kami beraya kat Negeri Sembilan dulu baru raya kat Perak. Entry raya nantilah update. Saje nak update gambar anak-anak je dulu hehehe

Ada anak perempuan dua orang ni, seronok sedondon. Teringat aku dengan adik aku dulu,memang mak selalu sedondonkan kami. Takdelah bergaduh. Sampaila besar sikit, dah taknak dah sama ngan dia hahaha. Nak warna lain kalau boleh tapi design sama boleh tahan lagi.

Rindu pulak.

Sekarang giliran Adra dengan Alfina pula. Adra pon tahu nak baju sama macam adik.  

 Nak snap gambar kena ikut mood. Biasanya kalau pagi-pagi tu mood baik.
Segar dan ceria.
 Eh adik nak buat peace jugakla hehehe macam kakak
 Prop tambahan, jumpa pulak belon kihkih
 Bukan main lagi adik ya.
<3 nbsp="" p="">

Semoga anak-anak mama sihat-sihat selalu, sentiasa berada dibawah lindunganNya.
Walapun kadang-kadang mama garang macam singa, tapi mama sayang sangat awak berdua.

Jadi, 
awak berdua ni nak adik lagi ke tak?????????????????

Tiber. :p

hahahahahahahahahahahahaha tahun depan lah eh. 
Eh tahun lagi satu lah eh keluar adik hahahah


No comments: